Search

Το πρωινό της Δευτέρας η επίσκεψη και βράβευση MVP της Ξάνθης στο παράρτημα ατόμων με αναπηρία Ξάνθης!

Το πρωινό της Δευτέρας θα πραγματοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ξάνθης την καθιερωμένη επίσκεψη στο Παράρτημα Ατόμων με αναπηρία Ξάνθης(πρώην Ψυχολογικό Κέντρο) και θα μοιράσει δώρα στους τροφίμους του Παραρτήματος.

Παράλληλα στον ίδιο χώρι θα γίνει και η βράβευση του MVP του αγώνα με την ΑΕΚ, Κασά Καμαρά. Η σχετική ενημέρωση της ομάδας αναφέρει: “Ή ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει πως αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα παραβρεθεί την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στο Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης. Παράλληλα ενημερώνει πως η βράβευση του MVP θα πραγματοποιηθεί στο Ψυχολογικό Κέντρο κατά την διάρκεια της επίσκεψης.”

Στα της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Ντίρεσταμ, Σόσα και Γκαργκαλατζίδης είναι τραυματίες, ενώ δεν υπολογίζεται ο Βασίλης Φασίδης που αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς και ο Ζεάν Μπαριέντος συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστούν τις επόμενες μέρες τα παιχνίδια στα οποία θα εκτίσουν την ποινή τους.

Share it