Search

Ξανθιώτικο το Ελ Θράκικο! Εύκολη νίκη για τις Βασίλισσες κόντρα στη Ροδόπη 87!

Με7-0  επικράτησαν οι Βασίλλισες Θράκης της Ροδόπης 87 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Οι παίκτριες του Ανέστη Αλεξούδη πραγματοποίησαν μια άρτια εμφάνιση και όντας καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έφτασαν δίκαια στην νίκη, την οποία ουσιαστικά είχαν “καθαρίσει” από το πρώτο μέρος. Από την άλλη οι Κομοτηναίες της Βίκυς Περιοβολοπούλου δεν κατάφεραν να απειλήσουν αρκετά, με αξιώσεις τα καρέ των γηπεδούχων, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο δικό τους μισό και τελικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι από το “Ελ Θράκικο”.

Στο 10ο λεπτό στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση του αγώνα η Κοκκίνη απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ της Κυριαζίδου, στο 16′ η εκτέλεση φάουλ της Κατσαρού δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ στο 20′ το σουτ της ίδιας παίκτριας πέρασε μόλις άουτ. Οι Ξανθιώτισσες άνοιξαν το σκορ στο 22′, όταν από λάθος της άμυνας η μπάλα κατέληξε στην Κυριαζίδου που με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 23′ η Κοκκίνη απόκρουσε το σουτ της Κατσαρού, με την μπάλα στη συνέχεια να βρίσκει και στο οριζόντιο δοκάρι πριν απομακρυνθεί, όμως ένα λεπτό αργότερα η Κατσαρού κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 2-0. Στο 39′ το σουτ του της Μετοικίδου σταμάτησε στη συμβολή των δοκών, όμως στην επαναφορά η Κυριαζίδου και πάλι, σκόραρε για το 3-0, δίνοντας στην ομάδα της ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα πριν την ανάπαυλα.

Στο 55′ το φάουλ της Γεωργοπούλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Μαγγοπούλου στη πρώτη αξιοσημείωτη φάση των φιλοξενούμενων στο ματς και στο 58′ η Βλάχου με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 62′ η Μετοικίδου με διπλή προσπάθεια και κοντινό πλασέ πέτυχε το 5-0, στο 67′ το σουτ της Χασάν δεν ανησύχησε την Κοκκίνη, στο 77′ η Κατσαρού σκόραρε ένα πολύ όμορφο τέρμα σχεδόν από το κόρνερ για το 6-0, ενώ στο 80′ και πάλι η ίδια σκόραρε αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο του κέντρου για το τελικό 7-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιλίκας που είχε για βοηθούς την Τοπουζάκη και τον Βερνέζη.

Βασίλισσες Θράκης (Αλεξούδης): Μαγγοπούλου, Χατζηαντωνίου, Σταύρου (62′ Τολέ), Μπουργουτζόγλου (52′ Κορέτσι), Κατσαρού, Σότο Γκονζάλες (52′ Ευθυμιάδου), Κλοκίδου, Κυριαζίδου, Μετοικίδου, Βλάχου, Μαυρομάτη (65′ Παπαδοπούλου).

Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου): Κοκκίνη Αθ., Κοκκίνη Αν., Κακοψήτου, Σολάκ Χ. (46′ Μουμίν Ι.), Γεωργοπούλου, Τσουκαλά, Χαρίση, Σακκά, Γαρυφαλλίδου, Χασάν Α., Καλαμπούκα.

Share it