Search

Ντούμπλαρε τις εντός έδρας νίκες η Ασπίδα Ξάνθης που κέρδισε και τον Άρη!

Μετά τον Απόλλων Σταυρούπολης και ο Άρης Θεσσαλονίκης έφυγε ηττημένος απο το “Φίλιππος Αμοιρίδης”, με την ομάδα της Ασπίδας να επικρατεί με 26-20 χάρις την καταπληκτική της εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με της δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ-γκολ και το προβάδισμα συνεχώς να αλλάζει χέρια. Στο δεύτερο μέρος όμως η Ασπίδα ήταν καταιγιστική και με εξαιρετική παρουσία σε άμυνα και επίθεση κατάφερε όχι απλά να πάρει το προβάδισμα αλλά έχοντας και τα ηνία του αγώνα να χτίσει σημαντική διαφορά τερμάτων που συνεχώς αυξανόταν για να φτάσουμε στο τελικό 26-20.

Πρώτοι σκόρερ για την Ασπίδα οι Κόλλιας, Καζαντζίδης και Αγαθόνικος ενώ για τον Άρη ξεχώρισε ο Σαράφης. Στο τελευταίο ματς του 2019 η Ασπίδα θα ταξιδέψει στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει τους Πόντιους, ενώ ο Άρης θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σταυρούπολης

Τα δεκάλεπτα:  5-4, 7-8, 10-10 (Ημίχρονο), 16-12, 20-15, 26-20.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ : Aγαθόνικος 5, Ακτεμζόγλου 1, Ασκεπίδης 1, Καζαντίδης 5, Βασιλακόπουλος, Καϊκης, Καλλιωράκης, Κόλλιας 10, Μουλάκης, Μπρατίδης 3, Ναθαηλίδης 1, Πανδράκης, Παπαδόπουλος, Χασμάς, Πατσιατζής.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : Μειμαρίνης, Σουπουλτζής 2, Παντελάκης, Τσακωνιάρης, Παπαπέτρου 1, Σαράφης 7, Σιτόπουλος 3, Μασούρας, Καλοκίδης 2, Μουρτζίδης 1, Γιαβρόγλου 4, Πούλκος, Μπόϊκος, Βολιώτης.

Share it