Search

Pre Game: Η προαναγγελία της 10ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict Καλημέρα σας!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ροδόπη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στο Ενωσιακό γήπεδο η πρωτοπόρος Ελπίδα Σαπών έχει θεωρητικά εύκολο έργο αφού φιλοξενείται από την ουραγό Αναγέννηση Παγουρίων, η Δόξα Σώστη υποδέχεται την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου με φόντο το κυνήγι της πεντάδας, ενώ ο Ορφέας Ξυλαγανής αντιμετωπίζει τον Αετό Μίσχου σε ματς με παρόμοιο χαρακτήρα.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες και να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή θα αγωνιστεί στο Κόσμιο κόντρα στην ομόνυμη ομάδα και τέλος στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής, Πανθρακικός και Δόξα Γρατινής θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Αναγέννηση Παγουρίων-Ελπίδα Σαπών

Δόξα Σώστη-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

Ορφέας Ξυλαγανής-Αετός Μίσχου

ΠΑΟΚοσμίου-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Πανθρακικός-Δόξα Γρατινής

Share it