Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 11η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της εξ’ αναβολής 11ης αγωνιστική, καιρού επιτρέποντος(βρέχει έντονα απο το πρωί),  πέφτει η αυλαία του Α’ γύρου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά.

Δύσκολη έξοδος περιλαμβάνει το μενού για την πρωταθλήτρια Χειμώνα Αναγέννηση που θα αγωνιστεί στον Εχίνο, ενώ την ίδια ώρα ο Φίλιππος Δροσερού θέλει να μείνει ζωντανός στην μάχη του τίτλου παίζοντας εκτός έδρας με τον Απόλλωνα στην Διομήδεια

Εντός έδρας παιχνίδια έχει το μενού του τρίτου και τέταρτου της βαθμολογίας Απόλλωνα Ξάνθης και Βιστωνίδας, ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την Κεντητή ενώ η Βιστωνίδα θα υποδεχτεί  την Κεσσάνη Ερασμίου. Οι Άρης Πετεινού και Ερμής Μάνδρας θα αναμετρηθούν στον Πετεινό, ενώ στο ΔΑΚ η Ασπίδα υποδέχεται τον Άτλα Σελίνου με αμφότερες να θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα απο τα οποία προέρχονται  Παιχνίδι μεγάλου βαθμολογικού ενδιαφέροντος θα γίνει στην Γενησέα με την Ελπίδα να υποδέχεται τον Παύλο Μελά.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Σάββατο 23/11, Ώρα 15:00(LIVE Sportsaddict)

Γήπεδο Εκτενεπόλ: Απόλλων Ξάνθης – Κεντητή

Γήπεδο Γενησέας: Ελπίς Γενησέας – Π. Μελάς Κουτσού

Γήπεδο Πετεινού: Άρης Πετεινού – Ερμής Μάνδρας

Γήπεδο Διομηδείας: Απόλλων Διομηδείας – Φίλιππος Δροσερού

Γήπεδο ΔΑΚ: Ασπίδα Ξάνθης – Άτλας Σελίνου

Γήπεδο Βιστωνίδας: ΑΟ Βιστωνίδας – Κεσσάνη Ερασμίου

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Αναγέννηση Θαλασσιάς

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it