Search

Απόγευμα Σαββάτου με Super League

Σπουδαίες αναμετρήσεις υπάρχουν στο αποψινό πρόγραμμα της ελληνικής Super League, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην Κρήτη (ΟΦΗ-Άρης) και στην Ξάνθη (Ξάνθη-ΑΕΚ), ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Λαμία στο ΟΑΚΑ. Με τις δυο τελευταίες θα ασχληθούμε στοιχηματικά.

Ξάνθη – ΑΕΚ

Με τα… ψέματα, η Ξάνθη εξακολουθεί να βρίσκεται σε τροχιά playoffs. Λίγα τέρματα στο ενεργητικό της και με κακό ποδόσφαιρο, ενώ προέρχεται από την ήττα στην Τούμπα (2-0) από τον ΠΑΟΚ. Άντεξε για 80’ σε αυτό το παιχνίδι, δεχόμενη τα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μάλιστα απόψε θα ντεμπουντάρει ο Παράσχος στον πάγκο. Από την άλλη, νέο τεχνικό θα έχει και η ΑΕΚ, με τον Ιταλό Μάσιμο Καρέρα να κάνει ντεμπούτο σήμερα. Ο Κωστένογλου παρέδωσε τα… κλειδιά, με τον Ιταλό να παρακολουθεί την νυν ομάδα του από την εξέδρα στο πρόσφατο 5-0 επί του Πανιωνίου. Απόψε θα αντιμετωπίσει ένα μέτριο σύνολο, ενώ θα έχει και κόσμο στα «Πηγάδια». Από τα καλά σημεία της αγωνιστικής η νίκη της ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός – Λαμία

Ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με άλλη μια γκέλα, αυτή την φορά απέναντι στον Βόλο (1-1), χάνοντας ο ίδιος μοναδικές ευκαιρίες στο ματς προκειμένου να το «καθάριζε». Έπιασε δουλειά στο πόστο του ο νέος τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα, ενώ προέκυψε δημοσίευμα που θέλει τον Γιώργο Δώνη να ενδιαφέρει ομάδα από την Σαουδική Αραβία. Η Λαμία με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της είναι πραγματικά μια άλλη ομάδα. Νίκησε εσχάτως και τον ΟΦΗ (2-1), με έναν ΟΦΗ να αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Θα λείψει ο εξτρέμ Τιρόνε, και κάνει αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική. Η απουσία του Σένκεφελντ από την άμυνα των «πρασίνων» μας ωθεί προς το γκολ εκατέρωθεν (G/G).

Σήμερα, Σάββατο, παίξε στοίχημα με goalbet bonus από το Foxbet.gr

Share it