Search

Σαββατιάτικη δράση στα Γιάννενα για Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

Διπλη δράση περιλαμβάνει το μενού των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Super League 1 για τα τμήματα Κ17 και Κ15 της Ξάνθης

Η Κ-17 του ξανθιώτικου συλλόγου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Σάββατο (11:00) στο αθλητικό κέντρο Epirus την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση με 28 βαθμούς ενώ οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη θέλουν να φτάσουν στην 8η φετινή τους νίκη και να προσθέσουν βαθμούς στους 21 που έχουν τώρα, με τους οποίους είναι στην 4η θέση. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λεωνίδας Τζόβας με βοηθούς τους Πάνο και Μποσιά της ΕΠΣ Ηπείρου.

Η Κ-15 της Ξάνθης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (13:30) στο αθλητικό κέντρο Epirus από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι στην 5η έχοντας 4 βαθμούς με δύο αγώνες λιγότερους. Στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής η ξανθιώτικη ομάδα είχε επικρατήσει με 3-0 στα Πηγάδια. Διαιτητής του αγώνα του Σαββάτου ορίστηκε να είναι ο Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου με βοηθούς τους Τσίτο και Χριστοφορίδη της ΕΠΣ Ηπείρου.

Share it