Search

Το σενάριο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ Λάρνακας για Παπαδημητρίου και το μεγάλο αλλά

Θέμα απο το πουθενά προέκυψε απο το Sdna και ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα, που έβαλε στο τραπέζι των υποψηφίων τεχνικών διευθυντών της Κυπριακής, ΑΕΚ Λάρνακας και τον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης Γιάννη Παπαδημητρίου.

Κάτι που σαφώς στην ομάδα της Ξάνθης το άκουσαν με έκπληξη, ενώ και στην Κύπρο τα τοπικά μέσα αναδημοσιεύουν απλώς το θέμα του Sdna χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως επιβεβαίωση. Άλλωστε και ο ίδιος ο ρεπόρτερ που έγραψε το θέμα ενώ μιλά για ενδιαφέρον τονίζει πως είναι απίθανο να προκύψει θέμα.

Βέβαια το ζήτημα που προκύπτει έχει να κάνει και με το τάιμινγκ που βγήκε το συγκεκριμένο ζήτημα, σε μια περίοδο που η Ξάνθη βαλλεται απο παντού και άπαντες στον σύλλογο προσπαθούν να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή και προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ Λάρνακας, έπειτα από τις αποχωρήσεις των Άντερ Μουρίγιο και Ιμανόλ Ιδιάκεθ αντιστοίχως από τα δύο συγκεκριμένα πόστα. Η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου έχει αποφασίσει πρώτα να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής και εν συνεχεία να γίνει κίνηση για την συνεργασία με καινούργιο κόουτς.

Ήδη εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις τεχνικών διευθυντών και μία από εκείνες που έχουν πέσει στο τραπέζι – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – είναι και του Γιάννη Παπαδημητρίου! Το προφίλ του τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης και η δουλειά του στην ομάδα της Θράκης τα τελευταία χρόνια, αρέσει στα στελέχη της ΑΕΚ Λάρνακας, με αποτέλεσμα να έχουν συμπεριλάβει το όνομά του στην ατζέντα τους.

Ωστόσο είναι πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο σε αυτό το τάιμινγκ και μεσούσης της σεζόν, ο Παπαδημητρίου να αφήσει την Ξάνθη προκειμένου να κατηφορίσει στην Κύπρο.”

Share it