Search

Με πέναλτι στο 87′ ο Ολυμπιακός κέρδισε Ερυθρό Αστέρα και εξασφάλισε την Ευρωπαϊκή συνέχεια!

Ο Ολυμπιακός κινδύνευσε από τον Ερυθρό Αστέρα που βάλθηκε να… χαλάσει τη γιορτή των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον Ελ Αραμπί να εκμεταλλεύεται το “δώρο” του Zαντέρ και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 87′ έδωσε τη νίκη στην Ελληνική ομάδα που θα  συνεχίσει στους «32» του Europa League

Οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν τεράστια ευκαιρία με χαμένο πέναλτι για να πάρουν το προβάδισμα και στη συνέχεια… ταμπουρώθηκαν για να μην δεχθούν το γκολ και να πάρουν τον βαθμό έτσι ώστε να τερματίσουν πάνω από τον Ολυμπιακό στον όμιλο του Champions League.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε με τον Ολυμπιακό να χάνει σωρεία ευκαιριών. Να έχει δοκάρι με τον Ελ Αραμπί και να χάνει τα… άχαστα με τον Ποντένσε. Τελικά, ένα… αστείο πέναλτι που έκανε ο Zαντέρ στο 86’ έδωσε στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 87’. Ο φορ του Ολυμπιακού δεν την έχασε, ευστόχησε και έβαλε… φωτιά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που αγωνιούσε για το “χρυσό” γκολ και τη νίκη.

Το τελικό 1-0 έφερε τον Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς και την 3η θέση, με τους Σέρβους να μένουν στους 3 και στην τελευταία. Έτσι, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που σίγουρα θα νιώθει πιο… ασφαλής μετά τη νίκη, θα συνεχίσει στους «32» του Europa League.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Καμαρά (61‘ Γκερέρο), Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Ελ Αραμπί (90‘ Μπενζιά), Μασούρας (70‘ Λοβέρα)

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόργιαν, Ντέγκενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς (82‘ Γιαντέρ), Γκόμπελιτς, Ίβανιτς, Μάριν, Ματέο Γκαρσία, Πέτροβιτς, Βουκάνοβιτς (65‘ Μποάκι), Τομανέ (58‘ Φαν Λα Πάρα)

Share it