Search

Απίστευτα πράγματα στο Δ.Σ. της Super League παρουσία Μαρινάκη παρά την απαγόρευση και αποχώρηση του έξαλλου Άρη Πιαλόγλου!

Σκηνές απείρου κάλλους είχαμε στην συνεδρίαση της Super League, με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη παρά την σε ισχύ απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, λόγω της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης που είναι στα δικαστήρια, έδωσαν το παρών και έβαλε “φωτιά”.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στη Λίγκα, μαζί με τους  Λίνα Σουλούκου και Τάκη Αγραφιώτη για να εκπροσωπήσουν τους “ερυθρόλευκους”. Μάλιστα ο Ολυμπιακός θέλησε να προσκομίσει στοιχεία για πιθανές σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο ΠΑΟΚ – Ξάνθης, λίγες μέρες μετά το ρεπορτάζ του “One Channel”, κάτι που όμως προκάλεσε αντιδράσεις μια και δεν υπήρχε τέτοιο θέμα στην ημερήσια διάταξη  οπού από τα βασικά θέματα του Δ.Σ. είναι το πρόγραμμα του 2ου γύρου.

Έτσι όταν η κουβέντα πήγε στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο πρόεδρος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, υποστήριξε ότι θα αποχωρήσει. Τότε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, τον ρώτησε: “Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης;”., παίρνοντας την αποστωμοτική απάντηση: “Θα απαντήσουμε στην ΕΕΑ. Ιδιοκτήτες είναι ο Πανόπουλος και ο Συγγελίδης“. Στη συνέχεια αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από το διοικητικό συμβούλιο

 

Share it