Search

Οι “16” του Champions League! Την Δευτέρα η κλήρωση!

Ολοκληρώθηκε απόψε η φάση των ομίλων του Champions League, με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει τελικά να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα και να κερδίσει την πρόκριση στους “32” του Europa League.

Τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα νοκ άουτ κλείδωσαν απόψε η Αταλάντα, με τρομερή πρόκριση, και η Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίες συμπλήρωσαν το παζλ των “16”, όπου όλες ομάδες ανήκουν στις χώρες του top-5 του UEFA Ranking, δηλαδή σε Ισπανία(4), Αγγλία(4), Γερμανία(3), Ιταλία(3) και Γαλλία(2).

Η κλήρωση της πρώτης φάσης των νοκ άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16/12 στις 13:00. Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας, από όπου υπενθυμίζεται πως δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες από την ίδια χώρα ή που συμμετείχαν στο ίδιο γκρουπ:

Ισχυροί(οι πρώτοι των ομίλων): Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους, Λειψία, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτυ, Παρί Σεν Ζερμέν, Βαλένθια

Ανίσχυροι(οι δεύτεροι των ομίλων): Ντόρτμουντ, Τσέλσι, Λυών, Νάπολι, Ρεάλ Μαδρίτης, Τότεναμ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Αταλάντα

Share it