Search

Συμπληρώνεται το παζλ

Φινάλε ομίλων (1-4) για φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, με αρκετές ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον με την μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, από το οποίο ζευγάρι θα κριθεί η τρίτη θέση. 

Σαχτάρ – Αταλάντα

«Χρυσό» βαθμό στο Μάντσεστερ μπόρεσε να πάρει η Σαχτάρ και έτσι οι νταμπλούχοι Ουκρανίας μπορούν να τερματίσουν από 2οι έως 4οι. Εξασφαλίζουν το εισιτήριο εάν κερδίσουν τους Ιταλούς, ενώ προκρίνονται και με «Χ» σε περίπτωση που η Ντιναμό δεν κερδίσει στο Ζάγκρεμπ την Σίτι. Πάντως η κροατική ομάδα ήταν κατώτερη της Αταλάντα στο περασμένο παιχνίδι και δικαίως έχασε από την ιταλική ομάδα με σκορ 2-0. Με ισοπαλία ή ήττα τερματίζει τελευταία, ενώ θέλει πάση θυσία τη νίκη απόψε και παράλληλα να μην κερδίσει η Ντιναμό την Σίτι. Οριακό παιχνίδι, αμφότερες θέλουν τη νίκη-πρόκριση και κάτι τέτοιο μας ωθεί προς το combo Over 2,5 & G/G.

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 

Έχασε στο Λονδίνο με σκορ 4-2 από την Τότεναμ και πλέον ελπίζει μόνο για την τρίτη θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη προκειμένου να προσπεράσουν τους Σέρβους και στο φίνις να βρίσκονται εκείνοι με το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ στο χέρι. Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από τον διασυρμό με 6-0 στο Μόναχο, όμως η νίκη στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό είναι εκείνη που κάνει την διαφορά μέχρι στιγμής στον βαθμολογικό πίνακα. 

Διάβασε τα κορυφαία Προγνωστικά Ποδοσφαίρου σήμερα

Share it