Search

Φινάλε ομίλων (5-8) στο CHL

Τελευταία αγωνιστική για τους ομίλους 5-8 στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο, με τις ομάδες που γνωρίζουν πριν από την σέντρα το τελικό… πλασάρισμα τους να είναι λίγες. Θα κρατήσουμε δυο σημεία από Μιλάνο και Σάλτσμπουργκ, ενώ θυμίζουμε πως αύριο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. 

 

Ίντερ – Μπαρτσελόνα

Με πρωταγωνιστές τους Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Λουκάκου, η Ίντερ επικράτησε με σκορ 3-1 της Σλάβια Πράγας και έχει πλέον το προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση στα χέρια της. Γνωρίζοντας πως η ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ την ευνοεί, χρειάζεται απλώς ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνο της γερμανικής ομάδας. Δεδομένη η συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ, εάν «στραβώσει» η δουλειά κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η ισπανική ομάδα έχει εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά στην επόμενη φάση και πήγε στο Μιλάνο χωρίς τον Μέσι. Οι Σουάρες και Γκριεζμάν υπολογίζονται κανονικά. Εξαιρετικά χαμηλός ο άσσος, αγγίζει τον διπλασιασμό εφόσον συνδυαστεί με τα έως τέσσερα γκολ συνολικά στο παιχνίδι. 

 

Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ

Έκανε το… χρέος της, κερδίζοντας δυο φορές την Γκενκ και έτσι «κλείδωσε» την τρίτη θέση. Το θέμα πλέον για την αυστριακή ομάδα είναι η πρόκριση στους «16» του θεσμού, κάτι που θα πετύχει με νίκη απόψε και παράλληλα μη νίκη της Νάπολι. Από την άλλη, η κάτοχος του τροπαίου, Λίβερπουλ, πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα σήμερα. Προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία και πέραν των υπολοίπων συνδυασμών αποτελεσμάτων, υπάρχει και ένα που την θέτει εκτός! Αυτό έχει να κάνει με δική της ήττα και ισοπαλία της Νάπολιμ καθώς υστερεί στην τριπλή ισοβαθμία. Αμφότερες φουλ επιθετικές, ορθή σκέψη το παιχνίδι στα γκολ και στο Over 3,5. 

 

Τα πιο δυνατά προγνωστικά θα τα βρεις στο Foxbet.gr

Share it