Search

Photos: Διπλό ψυχολογίας για Ιπποκράτη επί της ΑΕΚ Έβρου

Μία νίκη που τον διατήρησε κοντά στην κορυφή πανηγύρισε επί της ΑΕΚ Έβρου με 3-1 ο Ιπποκράτης.

Η ομάδα του Λεωνίδα Ευφραιμίδη πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων βάζοντας τις βάσεις για το διπλό, ενώ οι λίγοι φίλαθλοι που παρακολούθησαν από τις εξέδρες του γηπέδου της Άνθειας το ματς, είδαν ένα χορταστικό από ευκαιρίες παιχνίδι. Η ΑΕΚ πλέον στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση ζωής και θανάτου κόντρα στην Οινόη στην επόμενη αγωνιστική.

Ο Ιπποκράτης απείλησε πρώτος, όταν ένα σουτ που επιχείρησε ο Σταθάκης έφυγε άουτ στο 5′. Στο 9′ ο Ράλλης θα βγει στο τετ α τετ αλλά δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Τογγουλίδη που θα κρατήσει το μηδέν. Στο 20′ ήταν σειρά του Στεφανίδη να σώσει την δική του ομάδα όταν ο Τρανόπουλος της ΑΕΚ θα πλασάρει αλλά εκείνος θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους θα ανοίξει ο Δεδελούδης όταν θα συνδυαστεί πολύ όμορφα με τον Ράλλη και θα νικήσει τον πορτιέρο της ΑΕΚ για το 0-1 στο 31′. Μόλις 4 λεπτά αργότερα, ο Δεδελούδης θα γίνει δημιουργός, θα βρει τον Μιχούδη και εκείνος θα πλασάρει εύστοχα για το 0-2. Στο 37′ ο Κατσακίδης θα δει εκτός εστίας τον Στεφανίδη και με σουτ από το κέντρο θα μειώσει σε 2-1, ενώ στο 41′ ο Κατσαμάγκας θα χάσει ανεπανάληπτη ευκαιρία αφού προ κενής εστίας από το 1 μέτρο θα σουτάρει πάνω από την εστία άουτ. Δύο λεπτά αργότερα πανέμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Κεσσάτη, εξαιρετική επέμβαση από τον Στεφανίδη. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 44′ ο Ράλλης θα διεισδύσει φτάνοντας μέχρι τη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ του θα φύγει εκτός εστίας.

Με το καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Δεδελούδης θα απειλήσει η κεφαλιά μετά από σέντρα του Ράλλη, αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ στο 48′. Στο 50′ ο Τρανόπουλος από κοντά θα χάσει μεγάλη ευκαιρία από κοντά, με τον Στεφανίδη να λέει και πάλι όχι. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Δεδελούδης θα σουτάρει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης θα κλειδώσει το τρίποντο για τον Ιπποκράτη όταν μετά από σέντρα του Ποπότη και λάθος της άμυνας, θα στείλει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3. Στο 67′ ο Καβατζικιώτης με κεφαλιά θα απειλήσει μετά από σέντρα του Σταθάκη αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ Έβρου (Κωνσταντινίδης): Τογγουλίδης, Παπαχρήστου, Τσίγκας (41′ Χατζηκωνσταντινίδης), Μπουρουτζής, Κατσακίδης, Τιαλάκας, Κεσσάτης (35′ Μπαλάγκας), Τσιριγώτης, Μοβισιάν (68′ Δογάνης), Τρανόπουλος, Κυριακίδης (63′ Αραμπατζής).

Ιπποκράτης (Ευφραιμίδης): Στεφανίδης, Ξενοδοχίδης, Ράλλης, Δούπας (56′ Καρασερίδης), Μπαρμπαγιάννης, Μιχούδης, Δεδελούδης (81′ Μουρατίδης), Πατσιώρας (87′ Κονόμι), Κατσαμάγκας (65′ Καβατζικιώτης), Σταθάκης, Ποπότης.

Διαιτητής: Βασιλόπουλος – Βοηθοί: Κώνογλου, Κολιπέτρος

Share it