Search

Δεν μπορούν τα παλικάρια

Ένα και καλό παιχνίδι η αποψινή βραδιά, με την Άρσεναλ να αγωνίζεται στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Οι «κανονιέρηδες» δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους και το τοπικό ντέρμπι έχει μεγάλη αξία για εκείνην. Τίποτα το ιδιαίτερο από εκεί και μετά, με τα… συνηθισμένα στα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Ενδιαφέρουσα μονομαχία στις 17:00 στην Πάτρα μεταξύ Παναχαϊκής και Χανίων.

Παναχαϊκή – Χανιά

Αγωνίστηκε την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, δίχως να έχει ελπίδες πρόκρισης. Την κολακεύει το τελικό 2-0, με το «τριφύλλι» να αγωνίζεται ούτως ή άλλως με αρκετές αλλαγές. Στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε για πρώτη φορά, με σκορ 2-0 από τον Εργοτέλη. Τα Χανιά έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι στην Λάρισα κόντρα στον Απόλλωνα, παρότι ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 86ο λεπτό. Ο κόουτς Βοσνιάδης έριξε την ευθύνη στην αδυναμία να «κλειδώσει» η ομάδα του τη νίκη. Έχουν θετική παράδοση στην Πάτρα και με την καλή εικόνα των εκτός έδρας παιχνιδιών μπορούν να βρουν ένα γκολ, με το G/G στο 2.00+ να έχει αξία.

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ

Κέρδισε την Τσέλσι, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε στην έδρα της Γουλβς με σκορ 2-0. Δλεχθηκε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, και με τέτοια αποτελέσματα παραμένουν στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα. Ο κόουτς Πελεγκρίνι είχε παράπονα από την άμυνα της ομάδας, αλλά απόψε θα αντιμετωπίσει μια Άρσεναλ που συνεχίζει με υπηρεσιακό (Φρέντι Λιούνμπεργκ). Οι «κανονιέρηδες» αγνοούν τη νίκη στα τελευταία εννιά επίσημα και εάν δεν κερδίσουν ούτε και σήμερα, τότε θα ισοφαρίσουν το σερί του 1977 (10 σερί χωρίς νίκη). Δεν δικαιολογείται ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων, έχει νόημα η κόντρα του διπλού. 1Χ στο 1.80.

Η εβδομάδα ξεκινάει με στοίχημα στο Foxbet.gr

Share it