Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 12η αγ. του 1ου ομίλου! (15:00, LIVE Sportsaddict)

Η αυλαία της 12ης αγ. του 1ου ομίλου άνοιξε χθες με την αναμέτρηση του Άρη Αβάτου με τον Αετό Ορφανού με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1. Σήμερα, θα διεξαχθεί το κύριο πρόγραμμα, με τις ομάδες της Θράκης να δίνουν κρίσιμα παιχνίδια για τον στόχο της σωτηρίας.

Ορφέας Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης

Χαρακτήρα τελικού έχει προσλάβει για τον Ορφέα Ξάνθης η σημερινή αναμέτρηση με τον Κεραυνό Πέρνης και όχι άδικα. Ο Ορφέας έχει μείνει αρκετά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα και σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος, δηλαδή μη νίκης, η ψαλίδα απ’ τη ζώνη υποβιβασμού δεν θα μειωθεί, ενώ ίσως αυξηθεί κι’  άλλο.  Τον σημαντικό χαρακτήρα της αναμέτρησης ενισχύει και το γεγονός, πως αντίπαλος της ομάδας του Μπάμπη Χατζημεστή είναι μία ομάδα, απ’ τις “εμπλεκόμενες” στο παιχνίδι της σωτηρίας, και έτσι το παιχνίδι είναι εξάποντο. Σε περίπτωση νίκη ο Ορφέας μαζί με το τρίποντο θα “κόψει” και τρεις βαθμούς απ’ τον Κεραυνό Πέρνης και θα μειώσει τη διαφορά που είναι τώρα στους επτά βαθμούς, στους τέσσερις. Στην προσπάθεια του ο Ορφέας δεν θα έχει τη συνδρομή σχεδόν μισής ντουζίνας ποδοσφαιριστών, αλλά έχει και κάποιες επιστροφές.

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

Δόξα Θεολόγου Πότου – Ηρακλής Ζυγού

Μία απ’ τις τελευταίες του ζαριές να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής παίζει σήμερα και ο Ηρακλής Ζυγού. Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη εμφανίζει θετικό αγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, αλλά λόγω -και- της απειρίας δεν παίρνει πάντα αυτό που δικαιούται. Στην προηγούμενη αγωνιστική ήταν και η ατυχία που έπαιξε τον ρόλο της μιας και στις Σέρρες απέναντι στη Δόξα Κάτω Καμήλας στο πρώτο ημίχρονο έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, ενώ έμεινε και με 10 παίκτες στο τέλος του α’  μέρους με συνέπεια να χάσει τελικά το ματς. Σήμερα, απέναντι στην ομάδα του Θεολόγου που ‘χει μόλις έναν βαθμό, ο Ηρακλής φιλοδοξεί να πάρει το τρίποντο που θα του επιτρέψει να μειώσει τη βαθμολογία απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αποστολή του Ηρακλή Ζυγού

Απόλλων Παραλιμνίου – Ένωση Αλεξανδρούπολης

Απ’ τις φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας η Ένωση Αλεξανδρούπολης, αγωνίζεται στο Παραλίμνιο απέναντι στον τοπικό Απόλλωνα και η εικόνα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια, της επιτρέπει να φιλοδοξεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αποστολή της ομάδας του Νίκου Ουσταμπασίδη είναι πάντως ιδιαίτερα δύσκολη και για να μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο της οφείλει να παρουσιαστεί αρραγής αμυντικά και να μην σπαταλήσει ευκαιρίες, όταν τις παρουσιαστούν.

Η αποστολή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Στα υπόλοιπα ματς οι Νέστος Χρυσούπολης και Πανδραμαϊκός θέλουν την επιστροφή στις νίκες υποδεχόμενοι τους Κιλκισιακό και Κάτω Καμήλα.


Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης


Αναλυτικά:

Γήπεδο ΑΟ Ξάνθης: Ορφέας Ξάνθης – Κεραυνός Πέρνης

Διαιτητής: Αθανάσιος Κεφίλης(Έβρου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος(Έβρου), Κυριαζής(Θεσσαλίας)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου- Ένωση Αλεξανδρούπολης

Διαιτητής: Αντώνης Σιαμάνης(Δράμας)

Βοηθοί: Τσακίρης, Χασιώτης(Δράμας)

Γήπεδο Θάσου: Δόξα Θεολόγου – Ηρακλής Ζυγού 

Διαιτητής: Δημήτρης Γκαϊτατζής(Δράμας)

Βοηθοί: Οικονομίδης, Παστιάδης(Δράμας)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Κιλκισιακός

Διαιτητής: Θόδωρος Γιαπουτζής(Ξάνθης)

Βοηθοί: Εμίν Κεχαγιά, Σπάρταλης(Ξάνθης)

Γήπεδο Δράμας: Πανδραμαϊκός – Δόξα Κάτω Καμήλας

Διαιτητής: Χρήστος Καρακελές(Καβάλας)

Βοηθοί: Καρασαββαίδης, Δεδονάκης(Καβάλας)

Σάββατο, Γήπεδο ΑΟ Ξάνθης: Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού  1-1 ( 22′ Γκέκας / 19′ Τσίλογλου)

Διαιτητής: Χρήστος Κακουλίδης(Θράκης)

Βοηθοί: Δημητριάδης, Καρακασίδης(Θράκης)

Ρεπό: Πανσερραϊκός

Share it