Search

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Ξάνθη!

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Πολιτισμού Ξάνθης, φροντίζουν να βάλουν στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μικρούς και μεγάλους, με ένα γεμάτο πρόγραμμα από ποικίλες εκδηλώσεις από τις 8 μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Συναυλίες, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, παιχνίδια, γλέντια, κάλαντα, χορωδίες και φυσικά λαμπιόνια, στολίδια, κεράσματα και χοροί, σε συνεργασία με τους φορείς και τους πολιτιστικούς συλλόγους, τόσο στην Ευχούπολη όσο και σε άλλα σημεία της πόλης, συνθέτουν το εορταστικό φετινό πρόγραμμα, στο οποίο αναμένονται άπαντες, προκειμένου να εορταστούν με τον πιο όμορφο τρόπο τα Χριστούγεννα και ο ερχομός του Νέου Έτους!

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Πλατεία Δημοκρατίας, ώρα:18:00

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου

Στην κεντρική σκηνή η Σχολή Χορού του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης θα μας παρουσιάσει χορογραφίες σχετικές με το πνεύμα των ημερών. Η Φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης αφού περιδιαβεί τους δρόμους της πόλης θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία, δίνοντας το έναυσμα της αντίστροφης μέτρησης για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη.

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή, ώρα:19:00

Συναυλία με τον Ηλία Βρεττό.

Αμέσως μετά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου,θα πάμε «μέχρι τα αστέρια πάνω, κι ακόμα παραπάνω» με τον τραγουδιστή των μεγάλων επιτυχιών Ηλία Βρεττό. Ετοιμαστείτε για ένα εκρηκτικό liveparty με πολύ κέφι και αγαπημένα τραγούδια. Είναι από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του. Επικοινωνιακός, ξεσηκωτικός και ταυτόχρονα, ατμοσφαιρικός και ερωτικός, έχει ήδη στις επαγγελματικές του αποσκευές μια βαλίτσα γεμάτη σπουδαίες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί βαθιά. «Κάνει Μοναξιά», «Και Πετάω Ψηλά», «Μέτρα τα’ αστέρια» και άλλες αγαπημένες επιτυχίες του καλλιτέχνη, θα μας διασκεδάσουν και θα μας ξεσηκώσουν.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Παιδική Βιβλιοθήκη Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, ώρα 11:00

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο παππούς Ευτύχης», της Δήμητρας Π. Πυργελή, από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Ο παππούς Ευτύχης αφήνει για λίγο την χάρτινη ζεστή φωλιά του βιβλίου και περνά την πόρτα της Παιδικής Βιβλιοθήκης. Εκεί θα συναντήσει τους μικρούς που αγαπούν τα παραμύθια αλλά και τους μεγάλους που θέλουν να γίνουν για λίγο παιδιά.

Η Δήμητρα Π. Πυργελή γεννήθηκε και ζει στην Ξάνθη. Εργάζεται στο βιβλιοπωλείο της. Κάνει εκπομπές στο Ράδιο Ξάνθη 93,5 fm, επισκέπτεται σχολεία και αφηγείται παραμύθια, δημιουργώντας σχέσεις µε το πιο “άναρχο” υλικό της ανθρωπότητας, τα παιδιά. Από μικρή ζει αγκαλιά µε τα βιβλία. Διαβάζει και πλάθει ιστορίες για μικρούς και μεγάλους.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

«Ευχούπολη», ώρα:09:00

Χριστουγεννιάτικο bazaar,«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Όπως κάθε χρόνο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προετοιμάζει τα χριστουγεννιάτικα του είδη με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του! Στον ίδιο χώρο θα γίνεται ενημέρωση των πολιτών για τις δράσεις και το πολυδιάστατο έργο του οργανισμού. Η στήριξή είναι πολύτιμη προκειμένου να συνεχιστεί η καθημερινή προσπάθεια γιατα παιδιά που μεγαλώνουμε και στηρίζουμε πανελλαδικά μέσα από το σύνολο τωνδράσεων μας.Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε, για μία ακόμα φορά, όλοιμαζί να προσφέρουμε σε κάθε παιδί ότι έχει ανάγκη:Ένα στολισμένοσπιτικό γεμάτο αγάπη, ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο τραπέζι και φυσικάδώρα από τον Άη Βασίλη!

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ώρα18:00

Σύλλογος «Στηρίζω», Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Η γιορτή θα περιλαμβάνεισαρανταπεντάλεπτη ταινία κινουμένων σχεδίων IceAge: AMammothChristmas (Η εποχή των παγετώνων: το μαμούθ των Χριστουγέννων. Μεταγλωττισμένο). Ζωντανή μουσική και χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης με χριστουγεννιάτικα κεράσματα. Κάλαντα από τα παιδιά του συλλόγου «Στηρίζω» και δωράκια που θα μοιράσει ο Άγιος Βασίλης για να μπουν όλοι χαρούμενοι στο κλίμα της πιο όμορφης γιορτής της αγάπης.Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όσοι έρθετε μπορείτε να φέρετε τρόφιμα ή προϊόντα πρώτης ανάγκης (όπως κάθε χρόνο, μαζεύουμε για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη).

Καπναποθήκη «Π», Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Καπνεργατών 9. Αίθουσα «Ιωάννη Παπαχαρίση», ώρα 18:30

«Αφήγηση παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους…»

Μια φορά κι έναν καιρό μια παρέα φίλων που αγαπά τα λαϊκά παραμύθια έφτιαξε την ομάδα «ΠαραμυθοΘράκες». Από τότε ανταμώνουμε, μικροί και μεγάλοι, και αφηγούμαστε παραμύθια, με τον δικό μας τρόπο και τη δική σας βοήθεια. Για να γίνει αφορμή το παραμύθι να ζήσουμε όλοι καλύτερα…

Στην χριστουγεννιάτικη αυτή αφήγηση θα συμμετέχουν και νέοι αφηγητές που παρακολουθούν το ετήσιο σεμινάριο γραφής και αφήγησης παραμυθιών στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Με την υποστήριξη της Ακαδημίας Ποίησης και Παραμυθιού http://pf-academy.gr/Οργάνωση: ΙΘΤΠ, επιμέλεια: ΠαραμυθοΘράκες

Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

«Ευχούπολη», ώρα:09:00

Χριστουγεννιάτικο bazaar,«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Όπως κάθε χρόνο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προετοιμάζει τα χριστουγεννιάτικα του είδη με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του!

«Ευχούπολη», ώρα:10:00

Χριστουγεννιάτικο bazaar, ΕΕΕΕΚ Γενισέας

Στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικοποίησης και ένταξης των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Ξάνθης, καθώς επίσης και στην προσπάθεια ενημέρωσης για τους στόχους λειτουργίας του σχολείου μας, οι γιορτινές αυτές μέρες είναι μια άριστη ευκαιρία για την συμμετοχή σε ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι, όπου θα παρουσιαστεί η ποιοτική δουλειά που πραγματοποιείται στα εργαστήριά μας.

Οι μαθητές θα γνωριστούν με τους συνδημότες, θα συζητήσουν μαζί τους και θα εκθέσουν τα δημιουργήματά τους, τα οποία πραγματοποιούν καθημερινά με κόπο και πολλή προσπάθεια.

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ώρα18:00

Παράσταση Καραγκιόζη. Θρακικό Θέατρο Σκιών, Μικρός Διάκοσμος

«Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη και ο Βυζαντινός Άϊ Βασίλης»

Ο σκηνοθέτης και καραγκιοζοπαίχτης Γιάννης Βουλτσίδης και η σκηνογράφος και μουσικός Γεωργία Γιαννοπούλου παρουσιάζουν ένα καινούργιο έργο. Με ζωηρό και στοχαστικό τρόπο περνάει στους μικρούς και στους μεγάλους μας φίλους το πνεύμα του δικού μας ΚαππαδόκαΆϊ Βασίλη, το μήνυμα του να δίνουμε σημασία στα αισθήματα και όχι στα χρήματα. Στην παράσταση συνδυάζονται αρμονικά αφήγηση, ζωντανό θέατρο, θέατρο σκιών και μουσική επί σκηνής με σαντούρι, ταμπουρά και τραγούδι.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ώρα12:30

Παράσταση Καραγκιόζη. Θρακικό Θέατρο Σκιών, Μικρός Διάκοσμος «Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος »

Ο σκηνοθέτης και καραγκιοζοπαίχτης Γιάννης Βουλτσίδης και η σκηνογράφος και μουσικός Γεωργία Γιαννοπούλου παρουσιάζουν μία «χορταστική» παράσταση θεάτρου σκιών, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί διαδραστική εκδήλωση με τα παιδιά.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ώρα 18:30

4ο Ξάνθειο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών και Ορχηστρών

Το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης διοργανώνουν το 4ο Ξάνθειο Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών και Ορχηστρών. Μια χριστουγεννιάτικη μουσική γιορτή των Σχολείων της πόλης μας διανθισμένη με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την Ελλάδα κι απ’ όλο τον κόσμο.

Συμμετέχουν το 9ο Νηπιαγωγείο και τα Δημοτικά Σχολεία: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 8ο, 9ο, 10 ο, 11ο, 12ο, 13ο, 14ο, 15ο και 20ο.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ώρα 20:00

Συναυλία Μουσικού Σχολείου Ξάνθης

Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης μας ξεναγεί σ’ ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι γεμάτο μελωδία, ανθρωπιά και συγκίνηση.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, ώρα 11:00

H μουσικοθεατρική παράσταση «Το δώρο της Παπλωματούς» από το1ο Λύκειο (τμήματα Α2 και Α4) και το Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία.

Πλατεία Ελευθερίας, ώρα: 19:00

Ο sele (aka Δημήτρης Σελένιος) σε μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη συναυλία.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

Αμφιθέατρο κεντρικής πλατείας, ώρα 10:00

Ο πολιτιστικός – περιβαλλοντικός – ζωοφιλικός σύλλογος «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, πλαισιωμένη από μουσική και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους.

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή ώρα:11:30

  • Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την μικτή χορωδία του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. Διευθύνει: ο Θεόδωρος Μανώλης.
  • Εορταστικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια από την χορωδία του συλλόγου Εβριτών Ν. Ξάνθης.
  • Η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου «Τραντέλλενες» με μελωδίες στο πνεύμα των ημερών.
  • Ο σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης σε παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα.
  • Παραδοσιακά κάλαντα από το σύλλογο Μικρασιατών Ν. Ξάνθης.

Πεζόδρομος Δαγκλή, ώρα 12:00

Ο ξυλοπόδαρος της Δαγκλή θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους και θα τους μοιράσει γλυκά και μπαλόνια.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

«Ευχούπολη», ώρα 10:00

Ο πολιτιστικός – περιβαλλοντικός – ζωοφιλικός σύλλογος «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, πλαισιωμένη από μουσική και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους.

Αμφιθέατρο κεντρικής πλατείας, ώρα 11:00

Σοκολάτα και μικροίMasterChef

Κάποια γεγονότα αποκαλούνται αυταπόδεικτα. Αποδεικνύονται δηλαδή από μόνα τους. Στην Ξάνθη κάτι ανάλογο είναι μεταξύ άλλων οι «Αυθεντίες-MasterChefs» στην ζαχαροπλαστική. Το έχουν τα παιδιά από την στιγμή που έρχονται στον κόσμο. Μας αποκαλύπτονται κατασκευάζοντας την δική τους σοκολάτα με γόνιμους, τυχερούς καρπούς από ρόδι.Καθοδηγούνται από έναν παραδοσιακό ζαχαροπλάστη τον Στέλιο Αρσενίου. Έτσι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του θερινού αμφιθεάτρου, λιώνουν σοκολάτα, την ανακατεύουν με τους καρπούς του ροδιού, απολαμβάνουν την δημιουργία τους ή την μοιράζονται με τους αγαπημένους τους συνοδούς.

Η σοκολάτα είναι μια ευγενική χορηγία της «ΙΟΝ».

*Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης.

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή ώρα:19:00

Η Φιλαρμονική του Δήμου Ξάνθης και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, παρουσιάζουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου

Θερινό Αμφιθέατρο κεντρικής πλατείας, ώρα 10:00

Ο πολιτιστικός – περιβαλλοντικός – ζωοφιλικός σύλλογος «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης» πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικη γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, πλαισιωμένη από μουσική και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους.

«Ευχούπολη», ώρα: 10:00

Το 4ο Γυμνάσιο Ξάνθης διοργανώνει χριστουγεννιάτικο bazzar και παράλληλα η χορωδία του σχολείου θα ψάλει τα κάλαντα στην πλατεία και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πεζόδρομος Δαγκλή, ώρα 19:00

Η μουσική σχολή του Αντώνη Μουσαδέ θα πλημμυρίσει με μουσικά poprock ακούσματα τον πεζόδρομο της Δαγκλή.

 

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου

Κάλαντα στους δρόμους της πόλης από την Φιλαρμονική του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Πεζόδρομος Δαγκλή, ώρα 12:00

Στον πεζόδρομο της Δαγκλή ξωτικά θα κάνουν facepainting στους μικρούς μας φίλους .

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή, ώρα:12:00

Τα παιδικά και εφηβικά τμήματα Σύγχρονου και Μοντέρνου χορού του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης ομορφαίνουν την παραμονή των Χριστουγέννων μας, με Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες από την καθηγήτρια του τμήματος Ζωή Χατζηευαγγέλου. Με γιορτινή διάθεση από τις μικρές χορεύτριες, τα φετινά κάλαντα των Χριστουγέννων θα είναι χορευτικά και θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους!

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή, ώρα:13:00

Έθιμο της «Καμήλας»

Ένα ακόμη Θρακιώτικο έθιμο της παραμονής των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς. Ο καμηλιέρης οδηγεί την καμήλα σε όλα τα σπίτια τον χωριού για το καλό και την υγεία και οι νοικοκυραίοι του προσφέρουν πρόθυμα λουκάνικα και χρήματα. Στη διάρκεια της περιφοράς γίνονται διάφορα ευτράπελα, ενώ συχνά ο θίασος μπλέκεται με τους θεατές και στήνει αυθόρμητα χορό.

Οργάνωση: Σύλλογος Εβριτών Ξάνθης

 

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή, ώρα: 12:00

Οι μαθητές και καθηγητές του ωδείου «το εύφωνον» παρουσιάζουν τραγούδια χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο.

Πλατεία Ελευθερίας, ώρα: 19:00

Ο Ξανθιώτης ερμηνευτής Άγγελος Δήμου θα μας ταξιδέψει με γνωστές μελωδίες.

 

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή ώρα: 11:00

Χορευτικά λαογραφικών συλλόγων.

Συμμετέχουν οι σύλλογοι:

  • Διομήδειας
  • Πολιτιστική Στέγη Ερασμίου «Γεώργιος Βιζυηνός»
  • Ποντίων Ν. Ξάνθης
  • Μυτιληναίων Νομού Καβάλας
  • Σαρακατσάνων Ξάνθης «Ο Λεπενιώτης»
  • Λύκειον των Ελληνίδων Ξάνθης
  • Κρητική Αδελφότητα Ξάνθης

«Ευχούπολη», ώρα:11:00

Ο σύλλογος Γυναικών Γενισέας θα προσφέρει παραδοσιακά γλυκά στους επισκέπτες.

 

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή, ώρα: 11:00

«JingleBands 2»

Τα νεανικά γκρουπ από τα μουσικά εργαστήρια του Άγγελου Μουρβάτη και Αντώνη Μουσαδέ, ενώνουν τις φωνές και τα χαμόγελα τους σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή μουσικής.

«Ευχούπολη», ώρα:11:00

Ο σύλλογος Γυναικών Γενισέας θα προσφέρει παραδοσιακά γλυκά στους επισκέπτες.

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή, ώρα: 18:30

Συναυλία με τους «Passionfruit»

Είναι μία τετραμελής cover μπάντα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία έρχεται με ανανεωμένη διάθεση και Soul/Pop/RnB ύφος, με πολλαπλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της συμπρωτεύουσας αλλά και εκτός.

Οι Passionfruit είναι:

  • Έλενα Αρτενιάν, φωνή,
  • ΚλεΚουκουλιάτας, φωνητικά – πλήκτρα,
  • Κώστας Ευαγγέλου, φωνητικά – ηλεκτρική κιθάρα,
  • Κώστας Αναγνώστου, ντραμς.

Πεζόδρομος Δαγκλή, ώρα 19:00

Προπαραμονή της πρωτοχρονιάς και η μουσική σχολή του Άγγελου Μουρβάτη θα μας ταξιδέψει στα μονοπάτια της σύγχρονης pop μουσικής.

 

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Κάλαντα στους δρόμους της πόλης από την Φιλαρμονική του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Πεζόδρομος Δαγκλή, ώρα 12:00

Τελευταία μέρα του χρόνου και τα ξωτικά θα μοιράζουν γλυκά και θα κάνουν facepainting.

Πλατεία Δημοκρατίας, κεντρική σκηνή, ώρα: 22:22

Αποχαιρετούμε τον παλιό και υποδεχόμαστε τον καινούριο χρόνο.

Με ένα ποτηράκι κρασί, την μπάντα του Δ’ ΣΣ που θα μας συντροφέψει με γνώριμες μελωδίες και με τις μουσικές επιλογές του djΔημήτρη Σταυρίδη θα υποδεχθούμε το 2020 με τη συνοδεία πυροτεχνημάτων.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Καθημερινά στην Ευχούπολη θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για τα παιδιά και όχι μόνο…

  • εργαστήρι ξωτικών

Τα σκανδαλιάρικα ξωτικά θα βρίσκονται στην «Ευχούπολη» και θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους να τους… ξυπνήσουν για να παίξουν μαζί τους. Τα παιδιά θα γευτούν μια δόση από την μαγεία των Χριστουγέννων αφού θα κάνουν facepainting στα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα σχέδια, θα κεραστούν και θα παίξουν με τα ξωτικά.

  • σπιτάκι του Αϊ Βασίλη

Στο σπίτι του αγαπημένου Αϊ Βασίλη τα παιδιά θα περάσουν από τις εξετάσεις των ξωτικών.Αφού απαντήσουν σωστά στις ερωτήσεις τους, θα απονεμηθεί το επίσημο πλέον δίπλωμα των ξωτικών του Αϊ Βασίλη.

Ώρες λειτουργίας:

  • την Κυριακή 08.12 απόγευμα 18:00 – 21:30,
  • από Δευτέρα 09.12 έως και την Παρασκευή 20.12, απόγευμα και ώρες 17:30 έως 21:30,
  • το Σαββατοκύριακο 14 και 15.12 πρωί 11:00 με 15:00 και απόγευμα 17:30 έως 21:30,
  • από το Σάββατο 21.12 έως την Τρίτη 31.12, πρωί 11:00 με 15:00 και απόγευμα 17:30 έως 21:30.

Κατά την περίοδο των εορτών στον πεζόδρομο της Δαγκλή μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να «βγαίνουν»selfie με αγαπημένους ήρωες της Disney και φυσικά με τον Αϊ Βασίλη.

Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν.

Share it