Search

Έμεινε με το παράπονο απο το ακυρωθέν γκολ και τα δοκάρια ο Ηρακλής Ζυγού που “κόλλησε” με Δόξα Θεολόγου στην Θάσο!

Τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό απέσπασε ο Ηρακλής Ζυγού που έμεινε στο 0-0 με την Δόξα Θεολόγου, σε ένα ματς πάντως που οι ξανθιώτες μπορούσαν να φύγουν και με τη νίκη.

Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν χαμηλής έντασης με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές, με τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να μην βοηθά της δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο 15′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Δογανίδη σε μια φάση πάντως αρκετά δύσκολη με τον ρέφερι κοντά στην φάση να δείχνει συνέχεια. Στο 28′ το σουτ του Μουσά μπλόκαρε ο Μανιάς όπως και στο 42′ το σουτ του Μουλάι. Ο Ηρακλής απείλησε δις στο φινάλε του πρώτου μέρους όμως το σουτ του Πανέρη στο 43′ μπλόκαρε ο Αγραφιώτης όπως και στο 45′ την προσπάθεια του Βαφειάδη.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με εκατέρωθεν καλές στιγμές. Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά και στο 48′ άγγιξε το γκολ όμως η κεφαλιά πάσα του Δημητριάδη και το σουτ εν κινήση του Δογανίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Εκεί που σταμάτησε και το χτύπημα φάουλ  του Κωφίδη απο τα 30μέτρα στο 56′.

Ο Ηρακλής συνέχισε να έχει τα ηνία του ματς και στο 78′ σκόραρε με τον Κριεζή, όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Δημητριάδη ο Κριεζής με το στήθος την έστειλε στα δίχτυα με τον διαιτητής όμως μετά απο υπόδειξη του βοηθού που έδειξε οφσάιντ το ακύρωσε, δεχόμενες τις έξαλλες διαμαρτυρίες των ξανθιωτών.

Στο 84′ η Δόξα βγηκε ταχύτατα στην αντεπίθεση όμως ο Ρούλης Παπαδόπουλος δεν είχε καλή τελική επιλογή του με το σουτ του να καταλήγει άουτ, ενώ στο 90′ η ομάδα της Ξάνθης έφτασε ξανά κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Πιλτικάκη μπλόκαρε ο Αγραφιώτης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Οικονομίδη και Παστιάδης της ΕΠΣ Δράμας

Δόξα Θεολόγου Πότου: Αγραφιώτης, Τζανετής(78′ Λάττα), Νιζάμης, Αντωνιάδης, Ζούλης, Μουλάι, Φεϊζάλ(46′ Λαζαρίδης), Μπλάτζιος, Μουσάς, Αλεπούδης(38′ Μπουνταγκίδης), Μπρατσιάνι(67′ Παπαδόπουλος Ρ.)

Ηρακλής Ζυγού (Δημητριάδης): Μανιάς, Μολώνης, Ανδρέου(83′ Παπαδόπουλος Αν.), Κριεζής, Κιομουρτζής, Πανέρης, Δημητριάδης, Βαφειάδης, Πιλτικάκης, Δογανίδης, Κωφίδης Κ.(70′ Τιφτίκης)

Share it