Search

Τα λάθη κόστισαν στην Ένωση Αλεξανδρούπολης!

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε στο Παραλίμνιο του νομού Σερρών η Ένωση Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Έβρου δεν ήταν συγκεντρωμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με συνέπεια να πληρώσει τα λάθη που έκανε. Το γκολ του Παπαοικονόμου, με το οποίο μείωσε σε 2-1  της έδωσε ελπίδες, αλλά στα τελευταία λεπτά ο Βασάρας επωφελήθηκε το λάθος του Συνοδινού και έγραψε το τελικό 3-1.

Ο Απόλλων μπήκε δυνατά στο ματς με σκοπό να το ελέγξει και να βρει το γκολ που θα του επέτρεπε να το διαχειριστεί με περισσότερη ηρεμία. Έτσι κι έγινε, δυστυχώς για την Ένωση Αλεξανδρούπολης, καθώς ο Απόλλων μπήκε πολύ νωρίς σε ρόλο οδηγού με τον Καρυοφύλλη στο 21ο λεπτό ν’  ανοίγει το σκορ, ενώ λίγο νωρίτερα ο Γαϊδαρτζής είχε προειδοποιήσει. Η Αλεξανδρούπολη παρά τη ψυχρουλουσία ισορρόπησε και έφτασε κοντά στο 1-1, αλλά ο Καρακασίδης δεν είχε το καθαρό μυαλό να αξιοποιήσει την μεγάλη ευκαιρία που του δόθηκε. Αφού η Ένωση δεν αξιοποίησε τη δική της μεγάλη φάση ήρθε η τιμωρία απ’ τον έμπειρο σκόρερ του Απόλλωνα τον Γαϊδαρτζή, ο οποίος στο 42′ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.

Παρόλο που βρισκόταν με δύο γκολ πίσω η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν παράτησε το ματς, αλλά μετά την είσοδο του Παπαοικονόμου στη θέση του Μαρασλή έγινε πιο κινητική επιθετικά. Με την έναρξη του β’  μέρους, ο Μαλτέζος αστόχησε σε σουτ που επιχείρησε μέσα απ’ την περιοχή. Στο 68′ όμως ο Παπαοικονόμου δεν σημάδεψε λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαδένη δίνοντας ελπίδες στους φιλοξενούμενους, πως θα μπορούσαν να πάρουν κάτι απ’ το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό εν τέλει δεν συνέβη καθώς οι γηπεδούχοι κατάφερναν να διατηρήσουν μακριά απ’ την εστία τους τους παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη και στο 84′ “τελείωσαν”  το ματς με το γκολ του Βασάρα.

Παρά την ήττα, ο συνδυασμός των άλλων αποτελεσμάτων διατήρησε την Ένωση Αλεξανδρούπολης ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού (δείτε εδώ τη βαθμολογία) και την άλλη αγωνιστική, στο κλείσιμο του α’ γύρου θα έχει την ευκαιρία στην έδρα της, απέναντι στον Άρη Αβάτου, να βρεθεί για πρώτη φορά πάνω απ’ τη γραμμή σωτηρίας.

Συνθέσεις

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Μαδένης, Παπαδόπουλος, Λιάρας, Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Τζελίδης, Γιαννόπουλος, Τζαμπέγια, Γαϊδαρτζής, Ν’ ΄Λουντούλου, Καρυοφύλλης.

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης, Τοπαλίδης (82′ Λαζίδης), Μαλτέζος (66′ Σιμτσάκης), Πατσιώρας, Μάζης, Καρακασίδης (82′ Συμεωνίδης), Μαρασλής (46′ Παπαοικονόμου).

Διαιτητής / Βοηθοί

Σιαμάνης / Τσακίρης – Χασιώτης (ΕΠΣ Δράμας)

 

Share it