Search

Ματσάρα στις Σέρρες και ισοπαλία για Ασπίδα Ξάνθης και Πανσερραϊκό!

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι του Πανσερραϊκού με την Ασπίδα Ξάνθης που έδωσαν μεγάλη μάχη, και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 27-27!

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη του διάρκεια με τους Σερραίους να μπαίνουν καλύτερα στο ματς και να παίρνουν το προβάδισμα απο τα πρώτα λεπτά όμως απο το 10′ και μετά οι ξανθιώτες αντεπιτέθηκαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 20′ και να μείνουν γκολ-γκολ μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες της Ασπίδας ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα καταφέρνοντας να πάρουν το προβάδισμα το οποίο έφτασαν μέχρι και τα 3 γκολ μέχρι το όμως ένα δυνατό πεντάλεπτο με επί μέρους σκορ 5-1 έφερε ξανά τους Σερραίους στο ματς ισοφαρίζοντας σε 22-22 και μάλιστα στο 55′ ήταν και μπροστά στο σκορ με 25-24. Το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν συγκλονιστικό με της δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ-γκολ και τους ξανθιώτες 25′ δεύτερα πριν το τέλος να ισοφαρίζουν για το 27-27 που ήταν και το τελικό σκορ.

Κορυφαίος για τους Σερραίος ο πρώτος σκόρερ της Β’ Εθνικής, Τσέλιος που σκόραρε 11 τέρματα ενώ καθοριστικά γκολ πέτυχαν και οι Νταμάρης, Αλαμάνος και Σουρβίνος που σκόραραν 3 γκολ έκαστος. Απο τους ξανθιώτες πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκος Καζαντζίδης με 8 γκολ ενώ κομβικά γκολ σημείωσαν και οι Αγαθόνικος, Κόλλιας, Καλιωράκης, Πατσατζής, Μουλάκης και Ασκεπίδης.

Δεκάλεπτα: 6-4, 9-9, 11-11(ημίχρονο), 15-18, 22-22, 27-27

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ: Αγαθόνικος  7, Ασκεπίδης 1, Βασιλακόπουλος, Ευθυμίου, Καζαντζίδης 8, Καίκης, Καλιωράκης 2, Καραμανώλης, Κόλλιας 5, Μαργαρίτης, Μουλάκης  2, Πατσατζής 2, Χασμάς

*Φωτό αρχείου

Share it