Search

Pre Game: Τελευταία στροφή του πρώτου γύρου! Η προαναγγελία της 9ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict Καλημέρα σας!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ροδόπη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Έννατη αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:15.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Στις Σάπες, η Ελπίδα θέλει να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή της στη φυσική της έδρα, απέναντι στη Δόξα Σώστη, στους Αγίους Θεοδώρους η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου θα φιλοξενήσει το Κόσμιο, ενώ ο Πανθρακικός θα δοκιμαστεί στην έδρα του Αετού Μίσχου.

Τα περισσότερα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπυ της αγωνιστικής ανάμεσα στην Δόξα Γρατινής και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ενώ ο φορμαρισμένος Ορφέας Ξυλαγανής θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Παγουρίων.

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

Ελπίδα Σαπών-Δόξα Σώστη

Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου-ΠΑΟΚοσμίου

Αετός Μίσχου-Πανθρακικός

Δόξα Γρατινής-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Ορφέας Ξυλαγανής-Αναγέννηση Παγουρίων

Share it