Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 13η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά.

Δύο στροφές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου με την Αναγέννηση να υποδέχεται την Μάνδρα θέλοντας τη νίκη που θα την αναδείξει πρωταθλήτρια Χειμώνα. Πολύ ενδιαφέρον ματς θα έχουμε στην Εκτενεπόλ με τους φορμαρισμένους Απόλλωνα και Άρη Πετεινού να συναντώνται, ενώ η Βιστωνίδα θέλει να συνεχίσει ψηλά υποδεχόμενοι τον Παύλο Μελά.

Στο πάνω ράφι θέλει να διατηρηθεί η Ασπίδα που υποδέχεται την Κεντητή ενώ σημαντικά ματς στην μάχη της παραμονής θα γίνουν σε Διομήδεια και Σέλινο, με τον Απόλλωνα που προέρχεται απο μεγάλη εκτός έδρας νίκη να υποδέχεται την Ελπίδα Γενησέας που ψάχνει νίκη ψυχολογίας, ενώ στο Σέλινο ο Άτλας ψάχνει την πρώτη νίκη στη σαιζόν απέναντι στην Κεσσάνη Ερασμίου που αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές απουσίες. Δεν θα γίνει το ματς του Φίλιππου Δροσερού με Εχίνο λόγω πένθους.

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Εκτενεπόλ: Απόλλων Ξάνθης – Άρης Πετεινού  (Τσίκας, Οτουζμπιρ, Ασικίδης)

Γήπεδο Διομηδείας: Απόλλων Διομηδείας – Ελπίδα Γενησέας  (Δρακίδης, Κοτινούδης, Ταρινίδης)

Γήπεδο ΔΑΚ: Ασπίδα Ξάνθης – Κεντητή  (Γκαϊτατζής, Δανδανόπουλος, Γκώγος)

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα – Π. Μελάς Κουτσού  (Ουζουνίδης, Φεράτογλου, Μολώνης)

Γήπεδο Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς – Ερμής Μάνδρας  (Ζαφειρίου, Γκοντόλιας, Ιωαννίδης)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Φίλιππος Δροσερού  Αναβλήθηκε

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Κεσσάνη Ερασμίου  (Σάββογλου, Παπαδόπουλος, Τσιτσής)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it