Search

Θλίψη “έφυγε” ο θρύλος του Ορφέα και επί χρόνια φροντιστής του ΑΟΞ Αλέκος Βαφειάδης

Μια απο τις ιστορικότερες μορφές του Ορφέα και του ΑΟΞ ο Αλέκος Βαφειάδης δεν είναι πια κοντά μας.

Ο αγαπημένος όλων κυρΑλέκος που έγραψε ιστορία ως ποδοσφαιριστής του Ορφέα της δεκαετίες 50-60 αλλά και η ζωντανή ιστορία του ΑΟΞ αποτελώντας επί δεκαετίες φροντιστής του γηπέδου του ΑΟΞ, σε Ορφέα και ΠΑΕ Ξάνθη, έχοντας μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών που πέρασαν και απο τους δύο συλλόγους.

Ο κυρΑλέκος αποτελούσε πάντα σημείο αναφοράς και όσοι τον έβλεπαν έτρεχαν να του κάνουν μια μεγάλη αγκαλιά, όπως έκανε πάντα αυτός. Άλλωστε και ο ίδιος ο Χρήστος Πανόπουλος όταν βραβεύτηκε τόσο απο την Περιφέρεια όσο και απο τον Δήμο Ξάνθης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όταν είδε τον κυρ Αλέκο και μάλιστα ζήτησε προσωπικά ο ίδιος να κάνει την βράβευση του για την προσφορά στον σύλλογο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Makis Tzatzos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΤην είδηση του χαμού του Αλέκου Βαφειάδη έκανε γνωστή ο Μπάμπης Χατζημεστής που τόσο ως Ορφέας όσο και ως Παλαίμαχοι του ΑΟΞ απηύθυνε τα συλλυπητήρια του για τον χαμό του κυρΑλέκου, ενώ στην κηδεία του το μεσημέρι της Κυριακής θα κατατεθούν στεφάνια και απο της δύο ομάδες που προσέφερε τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια

http://

http://

Share it