Search

Ήττα των Νέων της Ξάνθης απο τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη

Την ήττα με 2-0 γνώρισαν η ομάδα Κ19 της Ξάνθης απο τον ΠΑΟΚ στο αθλητικό κέντρο Lolas στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων.

Οι γηπεδούχοι πήραν τους βαθμούς της νίκης αφού παρά την καλή προσπάθεια της ξανθιώτικης ομάδας, κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι στη λήξη του α’ μέρους (45′) κάνοντας το 1-0 με τον Τζόλη,  διαμορφώνοντας το 2-0 με τον Δούμτση στο 59′.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή παρέμειναν στους 16 βαθμούς μετά από 12 αγώνες και στην 7η θέση της βαθμολογίας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωακείμ Χατζηβασιλείου με βοηθούς τους Μιχτατίδη και Κωνσταντινίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Καλουτσικίδης, Παναγιώτου, Μιχαϊλίδης, Τάχατος, Γιαξής, Τσιγγάρας (80′ Γρόσδης), Δούμτσης (73′ Πουρναράς), Κούτσιας (65′ Καραμπέρης), Γκορτεζιάνι (73′ Πανίδης), Τζόλης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Τενεκές, Νιαζήφογλου, Τσαγκαλίδης, Μανίσογλου, Παπαδόπουλος (18′ λ. τρ. Ισαακίδης), Πιτσώλης (85′ Μάρκου), Τσιτσεκίδης, Γκασιμπαγιαζίδης (46′ Τσιλιγγίρης), Γκαρνέτας (68′ Ιωακειμίδης), Φάκκης.

Share it