Search

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ο Κομοτηναίος Βαγγέλης Δολιανίτης στην Παγκόσμιο εβδομάδα Ιστιοπλοΐας!

Σπουδαία διάκριση πέτυχε ο Κομοτηναίος Βαγγέλης Δολιανίτης εκπροσωπώντας την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στο αγώνισμα της Ιστιοπλοΐας.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Δολιανίτης αγωνίστηκε στην κατηγορία 49ers στην «29η Παγκόσμια Εβδομάδα Ιστιοπλοΐας 2019» που έλαβε χώρα στην Αθήνα από την Παρασκευή 8 μέχρι το Σάββατο 16 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη ναυταθλητική μαρίνα του δήμου Καλλιθέας, πλαισιωμένος από τον συναθλητή του Πέτρο Κωνσταντινίδη κατάφεραν την τρίτη θέση ανάμεσα σε αθλητές μεγάλου βεληνεκούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 800 ιστιοπλόοι από 16 χώρες με την ελληνική αποστολή να ξεχωρίζει μετρώντας συνολικά 52 συνολικά μετάλλια που απ αυτά τα 34 στην πρώτη φάση της διοργάνωσης και στις κατηγορίες ανάπτυξης και ΑμεΑ, ενώ τα υπόλοιπα 18 στην δεύτερη φάση των ολυμπιακών κατηγοριών και των πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην διοργάνωση έλαβαν μέρος 800 περίπου ιστιοπλόοι από 16 χώρες με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να ξεχωρίζουν αποδεικνύοντας πως το μέλλον της ελληνικής ιστιοπλοΐας είναι λαμπρό και ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας Κομοτηναίος.

Πηγή: xronos.gr

Share it