Search

Το τρίτο ημίχρονο της πρόκρισης της Ξάνθης στο Κύπελλο, η “Σουζάνα”, ο προβληματισμός και η επόμενη μέρα!

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Ξάνθη πήρε αυτό που ήθελε, κερδίζοντας με 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας που έφερε την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεν θα σταθούμε όμως στο αγωνιστικό, καθώς ήταν το…λιγότερο ενδιαφέρον απο το ματς της Τετάρτης, μια και υπάρχουν αρκετά ζητήματα που έγιναν κυρίως στις εξέδρες που κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Αν μη τι άλλο αίσθηση προκάλεσε η επιλογή να παίζει στην διαπασών και μάλιστα αρκετές φορές το τραγούδι “Σουζάνα” και μάλιστα με ειδική αφιέρωση, παίρνοντας αφορμή και απο την…ψαγμένη ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου. Το ενδιαφέρον οτι έγινε δεκτό με χαμόγελα και πειράγματα και απο τους φίλους της ομάδας, που παρότι λίγοι(ούτε 150 εισιτήρια δεν κόπηκαν) είχαν θερμή υποστήριξη στην ομάδα με τα συνθήματα να μην περιορίζονται μόνο υπέρ της ομάδας αλλά και κατά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη που τα τελευταία 24ωρα έχει ανοίξει “πόλεμο” στον Θρακιώτικο σύλλογο, αλλά και της…”Σουζάνας” που εδώ και δύο μέρες δεν έχει σταματήσει να βγαίνει στα ραδιόφωνα και να προκαλεί με αυτά που λέει κατά της Ξάνθης και των ιδιοκτητών της.

Παρά το τσουχτερό κρύο αρνητική εντύπωση προκάλεσε η μικρή παρουσία κόσμου, και μάλιστα σε ένα ματς που παρότι η Ξάνθη ήταν φαβορί έπρεπε να ανατρέψει το σκορ, και ειδικά σε μια περίοδο που η ομάδα βάλλεται απο επιθέσεις και έχει περισσότερο απο ποτέ ο κόσμος της να είναι εκεί στο πλευρό παικτών και ομάδας.  Πάντως ο κάτι ο κακός καιρός κάτι οτι το ματς ήταν καθημερινή αποτέλεσαν δικαιολογία αρκετών.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα της ομάδας ο σύλλογος προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα ο Χρήστος Πανόπουλος αναμένεται μετά το ραντεβού με τον Γιώργο Παράσχο(δείτε ΕΔΩ) να πάρει την οριστική του απόφαση για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κίκο Ραμίρεθ.

Share it