Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 5 έως 11 Δεκεμβρίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 5/12 έως και την Τετάρτη 1/12 θα προβληθούν οι τρεις παρακάτω ταινίες καθώς και παράσταση stand-upcomedy:

Έρχεται η Ρομαντική Κομεντί, «LastChristmas» του Πολ Φιγκ (Γκίνες, Η Ληστεία) με τους Εμίλια Κλαρκ, Χένρι Γκόλντινγκ, Μισέλ Γέο & Έμμα Τόμσον…

Υπόθεση:Η Κέιτ βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της, μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως «ξωτικό» σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. H Κέιτ έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι popstar, αλλά την έχει παραμελήσει. Ο Τομ φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται, στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου… και όπως λέει και ο Τζορτζ Μάικλ, πρέπει να έχεις πίστη.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή: 20:00, Παρασκευή: 19:15, Σάββατο, Τετάρτη: 22:15, Δευτέρα, Τρίτη: 22:00.

Κοντά μας η Περιπέτεια Δράσης, «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» της Ελίζαμπεθ Μπανκς (Zombieland, Ληστεία σε …30′, Οι Διώκτες του Εγκλήματος,Venom) με την ίδια & τους Κρίστεν Στιούαρτ, Ναόμι Σκοτ, Έλα Μπαλίνσκα, Ντζιμόν Χουνσού, Σαμ Κλάφιν, Νόα Σεντινέο & Πάτρικ Στιούαρτ…

Υπόθεση:Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο CharlesTownsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή: 22:15, Σάββατο, Τετάρτη: 19:45, Δευτέρα: 19:30.

Συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «Ψυχρά κι Ανάποδα II» των Κρις Μπακ (Ταρζάν, Ώρα για Σερφ, Ψυχρά κι Ανάποδα) &ΤζένιφερΛι (Ψυχρά κι Ανάποδα) με τους ΒάσιαΖαχαροπούλου, Σία Κοσκινά, Πάνο Μουζουράκη, Φοίβο Ριμένα, Πέτρο Δαμουλή, Τάμτα, Θανάση Κουρλαμπά, Βίνα Παπαδοπούλου, Γιώργο Σκουφή, Μόνικα Χριστοδούλου, Βασίλη Μήλιο, Κώστα Δαρλάση, Χρήστο Συριώτη, Γεωργία Τιτοπούλου& Δανάη Τσούμου στην μεταγλωττισμένη έκδοση& τους Κρίστεν Μπελ, Ίντινα Μένζελ, Τζος Γκαντ, Τζόναθαν Γκροφ, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Άλφρεντ Μολίνα στην υποτιτλισμένη έκδοση

Υπόθεση:Γιατί γεννήθηκε η Έλσα με μαγικές δυνάμεις; Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό ταξίδι για να βρει την καταγωγή της και να σώσει για μια ακόμα φορά το βασίλειό της. Φέτος, έχει έρθει η ώρα να ανακαλύψουμε την πραγματική αποστολή της Έλσας, και σύσσωμη η ομάδα της πρώτης ταινίας αναλαμβάνει να συνεχίσει την κλασική πια ιστορία της πρώτης ταινίας. Η απίθανη παρέα επιστρέφει σε μια επική, μυστηριώδη ιστορία που θα ταξιδέψει τους θεατές σε ένα σκοτεινό, μαγικό δάσος, ένα περιτριγυρισμένο από ομίχλη μέρος, όπου τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (γη, άνεμος, νερό, φωτιά) έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εκεί, θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά και όλοι, μα όλοι, οι αγαπημένοι ήρωες θα αλλάξουν για πάντα.

Δείτε το μεταγλωττισμένο τρέιλερ της ταινίας εδώ& το υποτιτλισμένοεδώ.

Μεταγλωττισμένο: Παρασκευή: 16:45, Σάββατο: 17:15, Κυριακή: 12:00& 17:30, Τετάρτη: 17:30.

Με υπότιτλους: Τρίτη: 19:45.

Ενώ μαζί μας η stand-upcomedyπαράσταση, «Πρόβλημα OnTour»με τους Κώστα Μαλιάτση & Σπήλιο Φλώρο…

Υπόθεση:Ο αγαπημένος κωμικός επιστρέφει με το καλύτερό του σόου μέχρι στιγμής! Όταν μιλάει κανείς για τον Κώστα Μαλιάτση οι συστάσεις είναι περιττές. Η πορεία του σε θεατρικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια συνοδεύεται από πανηγυρικά soldout, δείγμα της αγάπης που του δείχνει ο κόσμος και των διαπιστευτηρίων του απέναντι στη πορεία και τη συνέπεια του έργου του. Η φετινή χρονιά μετά την… κρίση των τριάντα που τον σημάδεψε, συνοδεύεται από μία νέα παράσταση – Πρόβλημα, όνομα και πράμα. Από τα κείμενά του περνούν, όλες εκείνες οι μικρές φοβίες, οι προβληματισμοί αλλά και οι συνειρμοί που κάνει το μυαλό του γνωστού κωμικού, που στην διήγησή τους δεν μπορείς παρά να ξεσπάσεις σε δυνατά γέλια. Κάθε προσπάθεια να φύγεις… αγέλαστος από το δημιουργικό του παραλήρημα είναι περιττή. Μαζί του, ένας από τους πιο ταλαντούχους κωμικούς της νέας γενιάς, ο Σπήλιος Φλώρος, ο οποίος κάνει τα πρώτα του χιλιόμετρα στην ελληνική περιφέρεια για να μάθει τον κόσμο αλλά και να σκορπίσει τα χαμόγελα με τα ευφάνταστά του κείμενα. Σας περιμένουμε για να γίνετε μάρτυρες του πιο εκρηκτικού δίδυμου της φετινής χρονιάς.

Προπώληση εισιτηρίων από το ταμείο του κινηματογράφου.

Παρασκευή: 21:30.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών& τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebookή ακολουθώντας μας στοInstagram.

Share it