Search

Και Ευρωλίγκα, και μπάλα!

Με το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός να δεσπόζει στο αυριανό πρόγραμμα, συνεχίζεται η Ευρωλίγκα και αυτή την αγωνιστική. Απόψε θα σταθούμε στο παιχνίδι της Μακάμπι κόντρα στην Μπάγερν, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και στο ποδόσφαιρο με την ολοκλήρωση της εμβόλιμης στην Πρέμιερ Λιγκ. 

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου

Επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο -όπως δείχνει το 93-62 επί της Βιλερμπάν- η Μακάμπι που παραμένει σε τροχιά πλέι-οφ. Το ματς με τη Μπάγερν είναι το 2ο από τα τέσσερα εντός έδρας σε λιγότερο από ένα μήνα που είναι ήδη sold out (όπως αυτά με τη Βιλερμπάν που έγινε και τους Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Από την άλλη, η Μπάγερν έχει πέντε ήττες στους έξι τελευταίους αγώνες της, κατρακυλώντας στην βαθμολογία. Η Μακάμπι έχει την έδρα και παρά την κούραση από τα σερί ματς θα είναι σχεδόν πλήρης. καλύπτει την διαφορά. 

Άρσεναλ – Μπράιτον

Στο πρώτο παιχνίδι μετά από την απόλυση του Ουνάι Έμερι και έχοντας στον πάγκο τον υπηρεσιακό Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, η Άρσεναλ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, φέρνοντας εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Νόριτς. Ο Λιούνγκμπεργκ συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία μέχρι να ανακοινωθεί η πρόσληψη προπονητή, ενώ στον Τύπο εμφανίζονται διάφορα ονόματα υποψηφίων για τον πάγκο. Η Μπράιτον το πάλεψε κόντρα στην Λίβερπουλ, όμως τελικά ηττήθηκε με 2-1. Θα υπάρξουν αλλαγές απόψε, μιας και δίνει δεύτερο διαδοχικό δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αξίζει το ρίσκο νίκης των Λονδρέζων στο πρώτο ημίχρονο σε τιμές άνω του 2,15.

Τα καλύτερα προγνωστικα στοιχηματος δωρεαν στο Foxbet.gr

Share it