Search

Στα “λευκά” ντύθηκαν πολλές περιοχές του Έβρου!

Ο χειμώνας έφτασε για τα καλά στον Νομό Έβρου, με πολλές περιοχές να έχουν ήδη ντυθεί στα λευκά!

Η μέρα που ξημέρωσε βρήκε τις βορειότερες περιοχές χιονισμένες, αφού κατά τη διάρκεια της νύχτας το «έστρωσε» για τα καλά.

Πεντάλοφος, Πετρωτά, Μικρή Δοξιπάρα, Μεταξάδες, Μαυροκκλήσι “ντύθηκαν” στα λευκά και μπήκαν ήδη στο πνεύμα των Χριστουγέννων! Χιόνι και παγετός υπάρχουν και στο Δήμου Σουφλίου, όπου ο Δήμαρχος αποφάσισε να αναστείλει για σήμερα την λειτουργία των σχολείων στις Τοπικές Κοινότητες Δερείου, Σιδηρού και Αγριάνης.

Τοπικές βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες την Πέμπτη

Την Πέμπτη αναμένουμε στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο γενικά αίθριος. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά ορεινά λίγα χιόνια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 με εξασθένηση από το μεσημέρι. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή

Την Παρασκευή αναμένουμε στα δυτικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανώς τη δυτική Στερεά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι, στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Πηγή: e-evros

Share it