Search

Κατήγγειλε ΠΑΟΚ και Ξάνθη στην Ε.E.A. ο Ολυμπιακός! Οι “φρούδες” ελπίδες για υποβιβασμό και το προηγούμενο της Ξάνθης με Ε.Ε.Α.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά τις πιθανές σχέσεις μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ Ξάνθης, ύστερα από το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού “ONE” ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατήγγειλε το πρωί της Τετάρτης (04/12) την υπόθεση στην Ε.Ε.Α, προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία του εν λόγω ρεπορτάζ και ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος, όπως και την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων από τις κείμενες διατάξεις του νόμου, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπάρχει παρατυπία.

Κατά την αποχώρησή της από την ΕΕΑ, η Γενική Διευθύντρια της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου που συνοδευόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο Τάκη Αγραφιώτη, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως “η καταγγελία γίνεται προκειμένου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα του φετινού, αλλά και του περσινού πρωταθλήματος”.

Το αστείο της υπόθεσης ωστόσο όπως αποκάλυψε το Sportsaddict είναι το γεγονός πως η ίδια Επιτροπη προ ολίγων μηνών ενέκρινε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Ξάνθη και την μεταβίβαση των μετοχών στην Insports IKE ιδιοκτησίας των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη.

Οπότε εύκολα διερωτάται κανείς τι ακριβώς κυνηγά ο Ολυμπιακός σε μια Επιτροπή που λίγους μήνες πριν έκρινε ότι όλα ήταν σωστά , μα η απάντηση είναι απλή αυτό που θέλει η πλευρά του Ολυμπιακού είναι σαφώς να τραβήξει τα βλέμματα αλλού με κινήσεις που αποσκοπούν στο να κερδίσει εντυπώσεις και τίποτα άλλο…

Share it