Search

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το θρακιώτικο ντέρμπι Ένωση Αλεξ/πολης – Ορφέας Ξάνθης

Η Ένωση Αλεξανδρούπολης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο θρακιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής με τον Ορφέα Ξάνθης.

Οι προπονητές Νίκος Ουσταμπασίδης & Μπάμπης Χατζημεστής και οι ποδοσφαιριστές Αρθούρος Αμπραχαμιάν & Γιώργος Κατρανίτσας μίλησαν για το παιχνίδι μετά το φινάλε.

Αναλυτικά:

Ουσταμπασίδης (Ένωση): Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο σε άλλα ματς. Σε μία άτυχοι στιγμή για μας μείωσε ο αντίπαλος και μετά ήρθε νευρικότητα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Πρέπει να τελειώνουμε πιο εύκολα τις φάσεις που κάνουμε. Θέλουμε βελτίωση στο κομμάτι αυτό. Με την διάθεση, την όρεξη που δείχνουν οι παίκτες και με τον κόσμο που μας βοηθάει πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε την παραμονή.

Χατζημεστής (Ορφέας): Σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο χωρίς λόγο και αιτία. Δεν είμαστε και στα καλύτερα μας, η ομάδα περνάει μία κρίση αλλά πιστεύω ότι θα την ξεπεράσουμε. Αυτό όμως που θα ήθελα να πω είναι ότι σε ακόμα ένα ματς ήταν πρωταγωνιστές οι διαιτητές. Στο β’ ημίχρονο έπαιξε ο διαιτητής. Εμείς δεν υπήρχαμε στο πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο. Στο β’ μέρος ήταν αρκετά καλή η ομάδα πιέσαμε, διορθώσαμε τα λάθη μας, δικαιούμασταν και ένα πέναλτι ενώ με ευκολή ο διαιτητής έδωσε ένα πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα. Η Ένωση έδειξε ότι το ήθελε πολύ το παιχνίδι, εμείς δεν δείξαμε αυτά που έπρεπε να δείξουμε.

Αμπραχαμιάν (Ένωση): Για μας ήταν πολύ κομβική αυτή η νίκη. Τελειώνει ο πρώτος γύρος και παίρνουμε σημαντικούς βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους. Είναι σαν εξάποντο για μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει και πιο άνετα το παιχνίδι. Στο δεύτερο δεχτήκαμε ένα κακό γκολ, κάναμε στη συνέχεια διαχείριση του αγώνα και φτάσαμε στη νίκη. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Κατρανίτσας (Ορφέας): Στο πρώτο ημίχρονο κρίθηκε η αναμέτρηση. Είπαμε με τα παιδιά στην ανάπαυλα να βγούμε και να τα δώσουμε όλα, μειώσαμε νωρίς, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Είμαστε σε δύσκολη θέση αλλά εμείς σαν Ορφέας δεν τα παρατήσαμε ποτέ και θα προσπαθήσουμε σε κάθε ματς για να σώσουμε την κατηγορία. Για το Νίκο Ουσταμπασίδη και για την περίοδο που ήταν προπονητής του στον Εθνικό είπε: Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχαμε κάνει εξεετική πορεία τότε με εμφανίσεις φοβερές όπως η ισοπαλία μέσα στον Άρη να θυμίσω, είναι ένας πολύ καλός προπονητής, γνώστης του ποδοσφαίρου. Εύχομαι στην Αλεξανδορύπολη να πετύχει τους στόχους της.

Share it