Search

Video: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών μετά τη λήξη του Εθνικός – Παμβοχαϊκός

Μετά τη νίκη του Παμβοχαϊκού επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ οι προπονητές και τα λίμπερο των δύο ομάδων δήλωσαν:

Το λίμπερο του Παμβοχαϊκού Γιάννης Αχιλλεόπουλος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι για μας, ήταν μέσα στο πρόγραμμα μας και τους θέλαμε οπωσδήποτε. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας που πραγματικά μας εμπνέει και μας στηρίζει πρώτος για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια. Όλοι, όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και το βόλεϊ σεβόμαστε την ιστορία της Αλεξανδρούπολης. Σεβόμαστε τους αθλητές του Εθνικού και αυτούς που αγωνίστηκαν και αυτούς που αγωνίζονται σήμερα και τους είχαμε και τους έχουμε πρότυπο. Ομως αυτή την ομάδα δεν την έχει ανάγκη η Volley League. Θέλουμε την Αλεξανδρούπολη να είναι δυνατή. Να είναι γεμάτο το γήπεδο, να αντιμετωπίζουμε ανταγωνιστικές ομάδες. Να κάνουν προσπάθεια οι άνθρωποι να διορθώσουν την κατάσταση ή να βρουν μία άλλη λύση. Για μας έρχεται ο αγώνας με τον Ηρακλή και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Νεόφυτος δήλωσε: «Εγώ βολεϊκά μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη. Οταν ξεκίνησα το βόλεϊ εδώ ακριβώς υπήρχε ένα ανοικτό γήπεδο μέσα στο ποδόσφαιρο. Μέχρι το τέλος της καριέρας μας έχω περάσει και έχω ζήσει την Αλεξανδρούπολη ως πρωτεύουσα τους Εβρου. Σέβομαι απεριόριστα τους αθλητές και τον κόουτς και να τους δώσουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν. Το μόνο που έχω να πω είναι ας έρθουν να μετρηθούν όλοι και να αναλογιστούν τι σημαίνει ο Εθνικός για την πόλη. Οπως ο Εθνικός έτσι και ο Παμβοχαϊκός ξεκίνησαν τελευταίοι. Και ο Παμβοχαϊκός είναι σύλλογος πρότυπο, έφτασε μία φορά στη 2η θέση και δεν χρωστάει πενηνταράκι. Τελευταία στιγμή έγινε αυτή η κίνηση. Εξι πιστοί αθλητές βγήκαν μπροστά εκ των οποίων ο ένας, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά και χθες έκανε εγχείριση. Είναι μεγάλη απώλεια για μας. Εχουμε ένα στόχο πλέον, να κάνουμε νίκες για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Μπορεί και να ενισχυθούμε τον Δεκέμβριο. Εχουμε κι εμείς προβλήματα αλλά προχωράμε. Ολοι πρέπει να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος με ψηλά το κεφάλι».

Το λίμπερο του Εθνικού Γρηγόρης Κοντοστάθης δήλωσε: «Βάση του υλικού που έχουμε και των πολύ νέων παιδιών που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία παίζουμε σχετικά καλά. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ πως οι υπόλοιπες ομάδες όπως και ο ΠΑΣΑΠ θα πρέπει να σταματήσουν να σχολούνται με τον Εθνικό και να λένε πως είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Ο Εθνικός πήρε άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και μπορεί να κάνει ότι ομάδα θέλει να παίξει όπως θέλει. Ο Εθνικός μπορεί τα Χριστούγεννα να βρει βοήθεια 30-40 χιλιάδες και να πάρει τρεις παίκτες και να κάνει μόνο νίκες στον Β΄γύρο και να σωθεί. Μπορεί και να μην πάρει και να κάνει όλο ήττες και να πέσει στην Α2. Του χρόνου τα παιδιά αυτά που παίζουν τώρα θα “πετάνε”. Μπορεί να κάτσω εδώ κι εγώ εδώ με τον Κώστα (σ.σ.Δαλακούρα) να βοηθησούμε. Η ομάδα οικονομικά είναι καλά. Προς το πρόσωπο μας ότι έχουμε συμφωνήσει τα παίρνουμε και είμαι ευχαριστημένος από την πρόεδρο Χρύσα Λουπασάκη και τον προπονητή. Αυτό που θέλω εγώ από τα νέα παιδιά είναι να περνάνε καλά, να γυρνάνε σπίτι τους και να είναι ευχαριστημένοι. Κάνουμε πολύ αξιόμαχη προσπάθεια και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου».

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Είχαμε πει να μείνουμε κοντά στο σκορ γιατί απέναντι μας είχαμε μία έμπειρη ομάδα. Θέλαμε να μείνουμε κοντά για να κάνουμε 2-3 φάσεις ώστε να βγούμε μπροστά αλλά η εμπειρία των παικτών του Παμβοχαϊκού φάνηκε στο γήπεδο. Εμείς πήραμε άδεια στις 31 Οκτωβρίου, μία ημέρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ολα κρίνονται στο τέλος. Θα το προσπαθήσουμε. Το πολύ πολύ τα νέα παιδιά θα πάρουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον τους. Ο κόσμος είναι κοντά μας και στηρίζουν τα παιδιά».

Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος δευτερολόγησε: «Για να μην γίνει κάποια παρεξήγηση θέλω να πω κάτι ως Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΑΠ. Εμείς σαν σύνδεσμος των αθλητών θέλουμε καλές συνθήκες των αθλητών. Μακάρι να ενισχυθεί ο Εθνικός τον Δεκέμβριο. Εμείς σαν σύνδεσμος αθλητών θέλουμε οι αθλητές να έχουν καλές συνθήκες, να αμοίβονται σωστά και να μην υπάρχουν οι διαφορές των προηγούμενων χρόνων. Θέλουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα γενικότερα σε όλα τα επίπεδα και για αυτό πιέζουμε. Φυσικά και θέλουμε έναν Εθνικό κόσμημα. Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα, δεν είμαστε ενάντια σε καμία ομάδα και παλεύουμε για το καλύτερο».

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου παρακάτω:

Share it