Search

Διατηρήθηκαν σε εγρήγορση παίζοντας φιλικούς αγώνες Εθνικός και Καππαδοκία

Μετά την απόφαση της ΕΠΣ Έβρου για αναστολή των πρωταθλημάτων λόγω των κρουσμάτων βίας που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα στα γήπεδα, πολλές ομάδες αναζήτησαν φιλικά παιχνίδια για να κρατηθούν οι παίκτες «ζεστοί».

Έτσι λοιπόν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Καππαδοκών έδωσαν φιλικούς αγώνες στο «Κώστας Χριστοφορίδης».

Σχετικά ο Εθνικός αναφέρει:

“Μετά την αναβολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων από το ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου λόγω των τελευταίων περιστατικών βίας στα γήπεδα του Νομού μας και με δεδομένη την αγωνιστική απραξία, ο Εθνικός και η Καππαδοκία συναντήθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Κώστας Χριστοφορίδης» για φιλικό τουρνουά .

Ο Εθνικός αγωνίστηκε εναντίον της Καππαδοκίας, ένα ημίχρονο με την Β’ ομάδα και ένα με την Ανδρική , ενώ υπήρξε και τρίτο ημίχρονο μεταξύ των δύο ομάδων του Εθνικού. Φυσικά λόγω του φιλικού χαρακτήρα οι παίχτες αγωνίστηκαν ελεύθερα και πρόσφεραν πολύ όμορφο θέαμα αφού και ο καιρός ήταν ιδανικός για ποδόσφαιρο.

Η Διοίκηση και το προπονητικό team του Εθνικού Ευχαριστεί την ομάδα της Καππαδοκίας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα και την συνεργασία, προκειμένου να μην μείνουν αγωνιστικά άπραγες οι ομάδες αυτο το Σ/Κ”.

Share it