Search

Σε Μπουντεσίγκα και Β’ Ιταλίας το ενδιαφέρον

Κλασικό πρόγραμμα Δευτέρας με… μπόνους το παιχνίδι της Μάιντς απέναντι στην Άιντραχτ για την Μπουντεσλίγκα. Με αυτό θα ασχοληθούμε σήμερα, καθώς και με το ματς της Πίζα κόντρα στην Πορντενόντε για την δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Μάιντζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ιδανικό το ντεμπούτο του Άχιμ Μπάιερλοτσερ στον πάγκο της Μάιντς, μετά και το εντυπωσιακό 5-1 επί της Χόφενχαϊμ, το οποίο μάλιστα προέκυψε με άκρως αποτελεσματική προσπάθεια. Αξίζει να αναφερθεί πως έγραψε ιστορία, διότι καμιά ομάδα στο παρελθόν δεν σκόραρε τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από το διπλό στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ (2-1), ένα αποτέλεσμα που τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης. Πρωταγωνιστής ο Καμάντα, με τον Ιάπωνα να σκοράρει δις και να δίνει ένα αναγκαίο τρίποντο στην ομάδα του. Θεωρούμε πως είναι όλα ανοιχτά απόψε. Τα γκολ θα πέσουν βροχή.

Πίζα – Πορντενόνε

Με μέτρια εμφάνιση και δίχως τον πρώτο της σκόρερ, Μαρκόνι, η Πίζα πήρε «χρήσιμο» βαθμό στην έδρα της Τσιταντέλα. Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι που παραμένει αήττητη, έχει ανάγκη τους βαθμούς προκειμένου να «αναπνεύσει» βαθμολογικά. Από την άλλη, η Πορντενόνε κάνει εκπληκτική πορεία και έχει ήδη κερδίσει τα 6/13 φετινά ματς. Εσχάτως επιβλήθηκε της (ιστορικής) Περούτζια με σκορ 3-0, και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ισόβαθμη με άλλες τρεις ομάδες (όλες με 22 βαθμούς). Αμφότερες πέρυσι αγωνίζονταν στην Serie C, αλλά με σύμμαχο την στατιστική δίνουμε ένα προβάδισμα στο γκολ εκατέρωθεν. 

Ξεκίνημα εβδομάδας με τα καλύτερα προγνωστικά στο Foxbet.gr

Share it