Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 11η αγ. του 1ου ομίλου! (15:00, LIVE Sportsaddict)

Στη μάχη της 11ης αγωνιστικής ρίχνονται την Κυριακή οι ομάδες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μία ακόμη αγωνιστική που δεν λείπει ένα θρακιώτικο ντέρμπι και αυτή τη φορά είναι η Ένωση Αλεξανδρούπολης και ο Ορφέας Ξάνθης, αυτοί που θα “κονταροχτυπηθούν”, σ’ ένα παιχνίδι κομβικό για την μάχη της παραμονής. Ο Άρης Αβάτου, που προέρχεται από επιτυχία απέναντι στον μεγάλο τοπικό του αντίπαλο υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ ο Ηρακλής Ζυγού φιλοξενείται απ’ την Δόξα Κάτω Καμήλας.

Ένωση Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης

Μπορεί το μικρό αήττητο σερί των τριών παιχνιδιών “έσπασε” για την Ένωση Αλεξανδρούπολης την προηγούμενη Κυριακή στη Δράμα, όπου ηττήθηκε με 1-0 απ’ τον Πανδραμαϊκό, αλλά δεν “έσπασε” το σερί των καλών εμφανίσεων και αυτό γιατί παρά την ήττα οι Αλεξανδρουπολίτες στάθηκαν αρκετά καλά και θα μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο. Απ’ την άλλη ο Ορφέας βρίσκεται σ’ ένα, ίσως, απ’ τα χειρότερά του φεγγάρια όλα αυτά τα χρόνια στην κατηγορία και το παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη είναι η ευκαιρία να πραγματοποιήσει την τόσο αναγκαία επανεκκίνηση. Το παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες που έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο: την παραμονή στην κατηγορία. Ο Νίκος Ουσταμπασίδης δεν έχει προβληματίζεται για προβλήματα τραυματισμών, αλλά στο άλλο στρατόπεδο ο Μπάμπης Χατζημεστής “πονοκεφαλιάζει” μιας και καλείται να διαχειριστεί οκτώ απουσίες. Η Ένωση έχει το μομέντουμ με το μέρος της και τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων, ενώ ο Ορφέας την εμπειρία του απ’ την κατηγορία και το παιχνίδι αναμένεται με ενδιαφέρον.

Η αποστολή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Η αποστολή του Ορφέα Ξάνθης

Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την εκτός έδρας επικράτηση στο τοπικό ντέρμπι επί του Ορφέα Ξάνθης με 1-2, ο Άρης Αβάτου θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του ΑΟΞ τον ποιοτικό Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η συνέπεια είναι το ζητούμενο για την ομάδα του Αλέξη Ξανθόπουλου και αυτήν θα επιδιώξει στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Σ’  ενδεχόμενο νίκης η ομάδα του Αβάτου θα μειώσει τη διαφορά με την πρώτη πεντάδα, σε περίπτωση ισοπαλία θα καταφέρει να παραμείνει πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ σε μια ενδεχόμενη ήττα θα κάνει ένα πισωγύρισμα το οποίο θέλει να αποφύγει. Ο Άρης Αβάτου θα παραταχθεί χωρίς απουσίες.

Η αποστολή του Άρη Αβάτου

Δόξα Κάτω Καμήλας – Ηρακλής Ζυγού

Καλό πρόσωπο είχε ο Ηρακλής Ζυγού την προηγούμενη αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Κεραυνό Πέρνης και, αν ήταν ΄λίγο πιο προσεκτικός, θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο. Ανάλογη εικόνα θα επιδιώξει να παρουσιάσει και στις Σέρρες, ώστε να φύγει μ’ ένα καλό αποτέλεσμα απ’ το γήπεδο μίας πολύ καλής ομάδας, όπως έχει δείξει πως είναι η Δόξα Κάτω Καμήλας, με τα έως τώρα δείγματα γραφής. Η αποστολή δεν θα ‘ναι εύκολη, αλλά ο Γιάννης Δημητριάδης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του “ετοιμοπόλεμους” για τον αγώνα του Ζυγού να κατακτήσει τους πρώτους του εκτός έδρας βαθμούς.

Η αποστολή του Ηρακλή Ζυγού

Στα υπόλοιπα ματς ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός έχει δύσκολο έργο στο Οφρύνιο απέναντι στον Αετό ενώ επικίνδυνη έξοδος έχει και ο Πανδραμαϊκός που δοκιμάζεται στην έδρα του Κεραυνού Πέρνης που ψάχνει βαθμούς. Ντέρμπι έχουμε και στην ουρά της βαθμολογίας με Κιλκισιακό και Δόξα Θεολόγου να παίζουν τα ρέστα τους.


Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης


Αναλυτικά:

Κυριακή 1/12, Ώρα 15:00

Γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”: Ένωση Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Αναστάσιος Τσιλίκας(Καβάλας)

Βοηθοί: Ζαχαριάς, Πετσινάκης(Καβάλας)

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητής: Περικλής Παρχαρίδης(Δράμας)

Βοηθοί: Οικονομίδης, Παστιάδης(Δράμας)

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας – Ηρακλής Ζυγού

Διαιτητής: Ιορδάνης Κατεριάδης(Πέλλας)

Βοηθοί: Ταγκαλίδης, Καλλινιώτης(Πέλλας)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσοπουλίδης(Ξάνθης)

Βοηθοί: Γκιόση, Καραγιάννης(Θράκης)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Πανδραμαϊκός

Διαιτητής: Αναστάσιος Ασβεστόπουλος(Κιλκίς)

Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος, Μαυρίδης(Κιλκίς)

14:00, Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός – Δόξα Θεολόγου

Διαιτητής: Πασχάλης Καρπουζέλης(Σερρών)

Βοηθοί: Κουβαλάκης, Ραβικάλης(Δράμας)

Ρεπό: Νέστος Χρυσούπολης

Share it