Search

Photos: Ατυχία και αποβολή έφεραν την ήττα του Ηρακλή Ζυγού στις Σέρρες απο Δόξα Κάτω Καμήλας!

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τους πρώτους του εκτός έδρας βαθμούς ο Ηρακλής Ζυγού που ωστόσο πραγματοποίησε ακόμα μια αξιόμαχη εμφάνιση και παρότι έπαιξε για κάτι παραπάνω απο 45′ λεπτά με παίκτη λιγότερο γνώρισε την δύσκολη ήττα με 1-0 απο την Δόξα Κάτω Καμήλας.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 12′ είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα με το σουτ του Φίλιππου Δημητριάδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Νεόφυτος Σαββίδης, με τους ξανθιώτες να αγγίζουν το γκολ καθώς στην εκτέλεση του κόρνερ ο Πιλιτικάκης έπιασε το γυριστό με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ο Μανιάς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα απο της προσπάθειες των Μπίλη και Σιάκκα.

Η στιγμή που άλλαξε το ρου της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 40′ με τον Κατεριάδη να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον Άγγελο Χασιώτη αφήνωντας τους ξανθιώτες με παίκτη λιγότερο. Κάτι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι όμως το σουτ του Κωνσταντίνου σταμάτησε ο Μανιάς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους Σερραίους που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 53′ όταν μετά το σουτ του Μπονέρη ο Κριεζής προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλάζοντας της πορεία αλλά όχι τέτοια που να την εμποδίσει να καταλήξει στα δίχτυα του Μανιά. Μετά το γκολ η ομάδα του Ζυγού προσπάθησε να αντιδράσει όμως χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα τον Σαββίδη ενώ οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 80′ με τον Κεχαγιά.

Αφήνουν πίσω την ήττα οι ξανθιώτες που πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς που έρχεται με την Δόξα Θεολόγου στην Θάσο σε ένα ιδιαίτερα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες. Στους 16 βαθμούς και την 5η θέση σκαρφάλωσε η Δόξα Κάτω Καμήλας που την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο στην Δράμα απέναντι στον Πανδραμαϊκό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατεριάδης της ΕΠΣ Πέλλας με βοηθούς τους Ταγκαλίδη(Πέλλας) και Καλινιώτη(Σάμου)

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκας, Ζάντσιος, Μπίλης, Μπονέρης(60΄ Σαρέγκος), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου(55΄Γεράκης), Αηδονίδης (55΄ Μίνγκας), Παπαδόπουλος(72΄Τσουλχάη)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Μανιάς, Μολόνης, Τιφτίκης(65΄Κωφίδης), Κριεζής, Κιουμουρτζής, Δογανίδης, Δημητριάδης, Βαφειάδης, Πιλτικάκης(75′ Πανέρης), Χασιώτης, Ανδρέου(85΄Παπαδόπουλος Αν)

Share it