Search

LIVE: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓ. ΣΤΟΝ 1Ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα!

Όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και στη σημερινή 11η του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη των αναμετρήσεων των ομάδων της Θράκης, αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου άμεσα και έγκυρα μέσα απ’ το blog του SportsAddict.gr. 

Σε επίπεδο Θράκης τα βλέμματα συγκεντρώνει η μάχη της Ένωσης Αλεξανδρούπολης με τον Ορφέα Ξάνθης, μία μάχη που ίσως αποδειχτεί κομβική για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι της Αλεξανδρούπολης θέλουν τη νίκη για να αυξήσουν τη διαφορά με τον Ορφέα και να ξανανέβουν πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, αν το επιτρέψουν και τα αποτελέσματα των άλλων αναμετρήσεων, ενώ ο Ορφέας αναζητά ένα restart που θα του επιτρέψει να μαζέψει το χαμένο έδαφος στην υπόθεση της παραμονής.

Να επωφεληθεί απ’ το μομέντουμ και να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει ο Άρης Αβάτου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Για να καταφέρει βέβαια να φτάσει τη νίκη. οφείλει να περιορίσει τα λάθη στα μετόπισθεν, γιατί ο σημερινός του αντίπαλος δύσκολα θα αφήσει ανεκμετάλλευτα τυχόν λάθη.

Παρά το δύσκολο έργο του ο Ηρακλής Ζυγού δεν έχει παρατήσει την υπόθεση-παραμονή. Στην αναμέτρηση απέναντι στη Δόξα Κάτω Καμήλας θα ψάξει τους πρώτους του εκτός έδρας βαθμούς, που θα του δώσουν ψυχολογία, ενώ δεν θα επιτρέψουν και στον αυριανό του αντίπαλο να αποκτήσει διαφορά απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού.

Θυμηθείτε εδώ το pre-game της αγωνιστικής

Αναλυτικά:

Κυριακή 1/12, Ώρα 15:00

Γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”: Ένωση Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης

Διαιτητής: Αναστάσιος Τσιλίκας(Καβάλας)

Βοηθοί: Ζαχαριάς, Πετσινάκης(Καβάλας)

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητής: Περικλής Παρχαρίδης(Δράμας)

Βοηθοί: Οικονομίδης, Παστιάδης(Δράμας)

Γήπεδο ΕΠΣ Σερρών: Δόξα Κάτω Καμήλας – Ηρακλής Ζυγού

Διαιτητής: Ιορδάνης Κατεριάδης(Πέλλας)

Βοηθοί: Ταγκαλίδης, Καλλινιώτης(Πέλλας)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσοπουλίδης(Ξάνθης)

Βοηθοί: Γκιόση, Καραγιάννης(Θράκης)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Πανδραμαϊκός

Διαιτητής: Αναστάσιος Ασβεστόπουλος(Κιλκίς)

Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος, Μαυρίδης(Κιλκίς)

14:00, Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός – Δόξα Θεολόγου

Διαιτητής: Πασχάλης Καρπουζέλης(Σερρών)

Βοηθοί: Κουβαλάκης, Ραβικάλης(Δράμας)

Ρεπό: Νέστος Χρυσούπολης

14:38 Λίγα λεπτά απομένουν για τη σέντρα της αγωνιστικής και μεις μεταφερόμαστε στα γήπεδα, όπου αγωνίζονται ομάδες της Θράκης για τις συνθέσεις.

14:40 Στις Σέρρεςο Ηρκλής Ζυγού κυνηγάει το πρώτου του θετικό, εκτός έδρας, αποτέλεσμα.

Δόξα Κάτω Καμήλας: Σαββιδης Παπανικολάου Τσομαχασβίλι Τσάκας Ζαντζιος Μπίλης Μπονερης Κεχαγιας Κωνσταντίνου Αηδονίδης Παπαδόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Κρουστάλλης Πολυχρονιδης Γεράκης Στοικος Σαρεγκος Τσουλχαι Μινγκας.

Ηρακλής Ζυγού (Δημητριάδης): Μανίας Μολωνης Τιφτικης Κριεζής Κιουμουρτζης Δογανιδης Δημητριαδης Βαφειαδης Πιλιτικακης Χασιώτης Ανδρέου.

Αναπληρωματικοί: Πανέρης Γαβριδης Κωφίδης Τσαται Παπαδόπουλος Τενεκές Κοψαλιδης.

14:43 Στην μάχη παραμονής στην Αλεξανδρούπολη, οι δύο ομάδες θα παραταχθούν με τις εξής συνθέσεις:

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανοζης, Μαλτέζος, Μάζης, Τοπαλίδης, Καρακασίδης.

Αναπληρωματικοί: Γκουντενούδης, Μαρασλής, Γεωργαντζόπουλος, Μαγδαληνός, Συμεωνίδης, Παπαοικονόμου, Σιμτσάκης.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Βουλγαρίδης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Χαλήλ, Ξαντίδης, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Ευαγγέλου, Σάκαλη, Χασάνκηλ, Ψυχουδάκης, Θεοδωρίδης, Μπαϊρακτάρ, Μαλαδένης.

14:55 Στο γήπεδο του ΑΟΞ, ο Άρης Αβάτου υποδέχεται τον Απόλλωνα Πραλιμνίου μς τις δύο ομάδες να παρατάσσονται με τους:

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζήπαπας, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Χριστοφορίδης, Βελή, Σαρηγιαννίδης, Ψεμματάς, Γκέκας, Τσάπαρης, Τζελάλ.

Αναπληρωματικοί: Παυλίδης, Καλαϊτζίδης, Ζωσιμίδης, Μουαρέμογλου, Λαφάρας, Μουστάκης, Κρασώνης.

Απόλλων Παραλιμνίου: Παπαδόπουλος Ε., Τοπάλ, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Κούτλας, Πεκρής, Τζαμπέγια, Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Γιαννόπουλος, Καρυοφύλλης

Αναπληρωματικοί: Τζελίδης, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος Ι., Μαδένης, Φυλαχτούδης, Λοβέκιο, Βασάρας.

15:02 Έναρξη των αναμετρήσεων

15:04 Πτώση του Καρακασίδη μέσα στην αντιπαλη περιοχή κάρτα για θέατρο από τον διαιτητή. Αδιαμαρτύρητα δέχτηκε την απόφαση του Τσιλίκα της ΕΠΣ Καβάλας ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων.

15:07 Στο παιχνίδι που ξεκίνησε στις 14:00, ο Κιλκισιακός προηγείται στο ημίχρονου της Δόξας Θεολόγου Πότου με 3-1.

15:15 Κεφαλιά του Λίτσιου μετά από κόρνερ του Μαλτέζου στο 15′, μπλοκάρει σταθερά ο Ρούφος.

15:24 Γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ για τον Άρη Αβάτου!

Στο ΑΟΞ παίρνει το προβάδισμα ο Άρης Αβάτου στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση του ματς. Ο Τσάπαρης εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή στο 13′ και ο Χριστοφορίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0.

15:25 Πολλά τα λάθη εκατέρωθεν στην Αλεξανδρούπολη, με το άγχος να κυριαρχεί στις προσπάθειες της Ένωσης και του Ορφέα Ξάνθης.

15:26 Προσπαθεί να απαντήσει στο 16′ ο Απόλλωνας, με την κεφαλιά του Κούτλα μετά το κόρνερ του Γιαννόπουλου να περνά άουτ.

15:32 Καλή στιγμή για τον Απόλλωνα στο 25′ με τον Πεκρή να γυρίζει στον Καρυιφύλλη και το πλασέ του τελευταίου να περνά άουτ.

15:36 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη για την Ένωση που προηγείται πια του Ορφέα Ξάνθης!

Ο Καρακασίδης απ’ τα 11 βήματα δεν λαθεύει και νικάει τον Ρούφο κάνοντας το 1-0. Το πένλαντι το υπέδειξε ο Τσιλίκας για χέρι ποδοσφαιριστή του Ορφέα μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Μαλτέζου.

15:38 Διπλή μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή Ζυγού στις Σέρρες! Το σουτ του Δημητριάδη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σαββίδης. Μετά την εκτέλεση ο Πιλτικάκης έπιασε εντυπωσιακό γυριστό που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

15:39 Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου στο 28′ όταν από φάση διαρκείας, ο Μπουλούτ μοίρασε στον Χριστοφορίδη και το σουτ του τελευταίου από πλεονεκτική θέση κατέληξε σε κόρνερ μετά την επέμβαση του Παπαδόπουλου.

15:42 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη! Πάλι για τους γηπεδούχους, πάλι με πέναλντι.

Ο Μαλτέζος αναλαμβάνει αυτήν την φορά την εκτέλεση στο 41′ και κάνει το 2-0 για την ομάδα του. Το πέναλντι το κέρδισε ο Γκαβανόζης.

15:43 Μένει με 10 παίκτες ο Ηρακλής Ζυγούσ το 41′.

Δεύτερη κίτρινη στον Χασιώτη. Ενώ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους το σουτ του Κωνσταντίνου απέκρουσε ο Μανιάς κρατώντας το μηδέν για τον Ηρακλή που πλέον θα κληθεί να παίξει το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο.

15:50 Ημίχρονο στις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου, ενώ έχουμε τελικό στο Κιλκίς.

(ΤΕΛΙΚΟ) Κιλκισιακός-Δόξα Θεολόγου 3-1 (3′, 22′, 31′ / 11′ )

(ΗΜΙΧ.) Αετός Οφρυνίου-Πανσερραϊκός 0-3 (14′ Γκούρτσας πεν, 34′ Πολύζος, 44′ Κόνσι)

(-//-) Άρης Αβάτου-Απόλλων Παραλιμνίου 1-0 (13′ Χριστοφορίδης)

(-//-) Ένωση Αλεξανδρούπολης-Ορφέας Ξάνθης 2-0 (35′ Καρακασίδης πεν., 41′ Μαλτέζος πεν.)

(-//-) Κεραυνός Πέρνης-Πανδραμαϊκός 0-0

(-//-) Δόξα Κάτω Καμήλας-Ηρακλής Ζυγού 0-0

Ρεπό: Νέστος Χρυσούπολης

16:07 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

16:11 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη! Ο Ορφεάς ξαναμπαίνει στο ματς!

Ολέθριο λάθος απ’ τον Συνοδινό, ο οποίος αψήφησε την αλφαβήτα του αθλήματος και πήγε να ντριμπλάρει, αλλά ο Τανζού τιμώρησε τον τερματοφύλακα της Αλεαξδνρούπολης και έβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι μειώνοντας το σκορ σε 2-1 στο 53ο λεπτό.

16:14 Πρώτη καλή στιγμή για το δεύτερο μέρος στο ΑΟΞ με το σουτ του Ψεμματά από πλευράς γηπεδούχων να περνά λίγο άουτ.

16:16 Ο Συνοδινός πραγματοποιεί ωραία επέμβαση και διώχνει σε κόρνερ το σου του Κουκουρίγκου. Ο Ορφέας έχει μπει δυνατά στο β’ μέρος και μετά την μείωση “ψάχνει” και την ισοφάριση.

16:17 Γκολ στις Σέρρες για τη Δόξα Κάτω Καμήλας.

Στο 55′ η Δόξα παίρνει το προβάδισμα όταν μετά από σουτ του Μπονέρου, ο Κριεζής στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του.

16:20 Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου! Η τύχη γυρνάει την πλάτη στους γηπεδούχους με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με την κεφαλιά του Μπουλούτ μετά τη σέντρα του Τσάπαρη να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι.

16:22 Μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση Αλεξανδρούπολης, αλλά ο Καρακασίδης την σπαταλά αστοχώντας στο τετ α τετ με τον Ρούφο.

16:23 Γκοολ στο γήπεδο του ΑΟΞ! Ο Άρης Αβάτου παίρνει αυτό που του αξίζει και διπλασιάζει τα τέρματά τυ απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ό,τι δεν συνέβη πριν, γίνεται δύο λεπτά αργότερα. Φοβερή μπαλιά του Ψεμματά στον Γκέκα, με τον τελευταίο να τελειώνει ιδανικά τη φάση με ψηλοκρεμαστό πλασέ για το 2-0 στο 61′.

16:30 Στην Αλεξανδρούπολη η Ένωση είναι αυτή που έχει τα ηνία και πάλι, με τους γηπεδούχους να χάνουν μια μοναδική ευκαιρία για το 3-1. Στο 73′ μόνος του ο Πατσιώρας με εξουδετερωμενο τον Ρούφο στέλνει την κεφαλιά άουτ.

16: 34 Σουτ του Ψεμματά για το Άβατο στο 72′, η μπάλα άουτ.

16:40 Καλή στιγμή στο 80′ για Δόξα με την εκτέλεση φάουλ του Κεχαγιά να διώχνει ο Μανιάς

16:43 Πρώτη αξιοσημείωτη τελική για το Παραλίμνιο στο δεύτερο μέρος με την κεφαλιά του Γαϊδαρτζή στο 83′ να καταλήγει άουτ.

16:48 Ο Γκαβανόζης αργεί στην αντεπίθεση και χάνεται η ευκαιρία για την Αλεξανδρούπολη.

16:49 Φτάνει κοντά στην ισοφάριση ο Ορφέας. Για λίγα εκατοστά δεν βρήκε στόχο ο Κατρανίτσας στο απευθείας φάουλ που επιχείρησε.

16:51 Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ξαναμπούν στο ματς στο 87′ με το φάουλ του Καρυοφύλλη να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει άουτ.

16:52 Τέλος στην Αλεξανδρούπολη, η Ένωση παίρνει σπουδαία νίκη απέναντι στον Ορφέα Ξάνθης. Οι γηπεδούχοι μπαίνουν με καλύτερους όρους στην μάχη της παραμονής και αφήνουν αρκετά πίσω τον Ορφέα.

16:53 Μένει με δέκα ο Απόλλων για τα εναπομείναντα λεπτά του ματς μετά την αποβολή του Λιάρα με δεύτερη κίτρινη.

16:55 Τέλος στη Ξάνθη με το Άβατο να κατακτά ένα πολύτιμο τρίποντο.

16:57 Τέλος και στις Σέρρες, με το 1-0 να μένει ως το τέλος

17:05 Ολοκλήρωση των αναμετρήσεων.

Κυρίες και κύριοι σας ευχαριστούμε που εμπιστευθήκατε το SportsAddict.gr για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας!

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της 11ης αγ., τους σκόρερ καθώς και τη βαθμολογία του 1ου ομίλου.

Καλό υπόλοιπο Κυριακής!


Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:  

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Share it