Search

Κέρδισαν Ατρόμητο και έδειξαν τον δρόμο οι Νέοι της Ξάνθης!(+pics)

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Νέων της Ξάνθης που επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 και έδειξε τον δρόμο στην μεγάλη ομάδα της Ξάνθης!

Η ξανθιώτικη ομάδα ήταν πιο απειλητική επιθετικά κι έφτασε στη νίκη με το γκολ που σημείωσε ο Φάκκης στο 50ό λεπτό του αγώνα. Ο σκόρερ της Κ-19 ήταν άτυχος σε δύο ακόμη στιγμές καθώς στο 28′ και το 48′ οι προσπάθειές του σταμάτησαν στα δοκάρια. Αρνητικό του αγώνα ο τραυματισμός του Νεκτάριου Κοτόπουλου που συγκρούστηκε στον αέρα με αντίπαλο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι, με τα νέα πάντως να είναι καθυσηχαστικά.

Με τον τρόπο αυτό οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή έφτασαν στους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα μειώνοντας στον πόντο την διαφορά απο τον έκτο Ατρόμητο Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Σταφυλας (ΕΠΣ Έβρου) με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά – Σπάρταλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Τσιτσεκίδης, Λεωντσάκος, Τσιεγγελίδης (50′ Κοτόπουλος 55′ λ.τρ. Ιωακειμίδης), Τενεκές, Πιτσώλης, Νιαζήφογλου, Μανίσογλου, Τσιπούρας, Μπάκος (85′ Γκασιμπαγιαζίδης), Φάκκης.

Share it