Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την 12η στροφή της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε κορυφή και ουρά.

Δύσκολη έξοδος στην μαχητική ομάδα του Άτλα και μάλιστα στο ντεμπούτο του πρώην προπονητή της Δημήτρη Καρύδη έχει η πρωτοπόρος Αναγέννηση, ενώ το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στο Δροσερό μεταξύ του δεύτερου Φίλιππου και της τρίτης Βιστωνίδας. Της απώλειες στο ντέρμπι του Δροσερού θέλει να εκμεταλλευτεί ο Απόλλωνας που έχει δύσκολη έξοδο στην Γενησέα.

Παιχνίδια με πολύ μεγάλο βαθμολογίκό ενδιαφέρον θα έχουμε επίσης σε Μάνδρα, Κεντητή, Εράσμιο και Κουτσό. Στην Μάνδρα ο Ερμής που θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα υποδέχεται την Ασπίδα Ξάνθης που ψάχνει τη νίκη που θα την επαναφέρει σε τροχιά πεντάδας, ενώ στο Εράσμιο η Κεσσάνη ψάχνει νίκη “γιατρικό” για να ξεφύγει απο τα χαμηλά όμως θα έχει δύσκολο έργο καθώς υποδέχεται τον σε εξαιρετική κατάσταση Εχίνο. Παιχνίδι ιδιαιτεροτήτων στην Κεντητή με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν την δυνατή τους έδρα απέναντι στον Άρη Πετεινού που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ψάχνει ακόμη μια νίκη που θα τον απομακρύνει απο τα χαμηλά και θα του δώσει την ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Τέλος στο Κουτσό ο Παύλος Μελάς ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετ επιτάσεως απέναντι στον μαχητικό Απόλλωνα Διομηδείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 15:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Γενησέας: Ελπίδα Γενησέας – Απόλλων Ξάνθης  (Ζαφειρίου, Εμίν Κεχαγιά, Πασχαλίδης)

Γήπεδο Κεντητή: Κεντητή  – Άρης Πετεινού  (Ουζουνίδης, Παπαδόπουλος, Ασικίδης)

Γήπεδο Κουτσού: Π. Μελάς Κουτσού – Απόλλων Διομήδειας  (Γιαπουτζής, Χρυσέλης Απ., Τσιτσής)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Ασπίδα Ξάνθης  (Κτίστης, Οτουζμπίρ, Γκώγος)

Γήπεδο Δροσερού: Φίλιππος Δροσερού – ΑΟ Βιστωνίδας  (Δρακίδης, Σαββόγλου, Παπαδόπουλος)

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Ανεστίδης, Κοτινούδης, Τσίκας)

Γήπεδο Ερασμίου: Κεσσάνη Ερασμίου – Εχίνος Σπορ  (Ελευθεράκης, Δανδανόπουλος, Ταρινίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Share it