Search

Συνεχίζουμε με την ελίτ!

Μετά την χθεσινή ευρωπαϊκή βραδιά, συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Σπουδαία παιχνίδια και απόψε, ξεχωρίζουν τα Λίβερπουλ – Νάπολι και Μπρατσελόνα – Ντόρτμουντ. Με αυτά θα ασχοληθούμε. 

Λίβερπουλ – Νάπολι 

Επιβλήθηκε της  Γκενκ με σκορ 2-1 και σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Το καλό για την κάτοχο του τροπαίου είναι πως προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία (εφόσον δεν κερδίσει η Σάλτσμπουργκ στο άλλο παιχνίδι), όμως ο στόχος των «ρεντς» θα είναι φυσικά η νίκη που θα της δώσει την πρώτη θέση. Ο στόπερ Ματίπ εξάλλου αποτελεί την πιο σημαντική απουσία για τον κόουτς Κλοπ, την στιγμή που η Νάπολι ταξίδεψε στο Λίβερπουλ δίχως τους Μίλικ και Ινσίνιε. Σε έναν φαινομενικά εύκολο όμιλο, η ιταλική ομάδα δεν έχει ακόμη «καθαρίσει» την πρόκριση. Δύσκολα θα αντέξει στην πίεση απόψε, όμως ένα τέρμα είναι σε θέση να το βρει.

Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ

Μπορεί να μην έχει χάσει ακόμη στον όμιλο (2-2-0), όμως η Μπαρτσελόνα δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Με νίκη σήμερα πάντως περνάει ως πρώτη, ξεπερνώντας και το πρόσφατο εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Σλάβια Πράγας. Μέτρια εμφάνιση, στην μετριότητα κινείται και στην La Liga, κερδίζοντας μεν στην έδρα της Λεγκανιές (2-1), αλλά με ερωτηματικά. Η Ντόρτμουντ προέρχεται από μια επική ανατροπή με την Ίντερ (3-2), όμως παραμένει περίεργη η κατάσταση γύρω από τον Φαβρ. Πιθανή ήττα απόψε και στραβοπάτημα στο επόμενο με την Χέρτα, ίσως τον απομακρύνουν από τον πάγκο. Έχει αξία το Over 2,5 & G/G σε ένα ματς όπου αναμένεται να δούμε πλούσιο θέαμα.

Πάιξε παμε στοιχημα με προγνωστικα οπαπ

Share it