Search

Τα δεδομένα στην υπόθεση του νέου τεχνικού της Ξάνθης και η αντίστροφη μέτρηση…

Μετράμε αντίστροφα για την πρόσληψη του αντικαταστάτη του Κίκο Ραμίρεθ, με τα δεδομένα να δείχνουν επιστροφή της Ξάνθης σε Έλληνα τεχνικό μετά απο πέντε χρόνια και την μικρή παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της.

Οι ιθύνοντες της ξανθιώτικης ομάδας και κυρίως ο ιδιοκτήτης της Χρήστος Πανόπουλος δεν φαίνεται διατεθειμένος να…ρισκάρει σε επιλογή ξένου που θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής πηγαίνοντας στα “σίγουρα” και την επιλογή ενός γνώστη της Ελληνικής πραγματικότητας που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα τους Θρακιώτες.

Πολλά ονόματα ακούστηκαν, σχεδόν όλοι οι “ελεύθεροι” προπονητές πέρασαν απο εφημερίδες και σάιτ στο μικροσκόπιο της Ξάνθης, κάτι που πάντως είναι εντελώς αναληθές καθώς η ομάδα της Θράκης εξ΄αρχής επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένα ονόματα.

Ο βασικός στόχος της Ξάνθης ήταν οι Γιάννης Πετράκης και Μαρίνος Ουζουνίδης, με τον Εβρίτη τεχνικό πάντως στην επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του ΑΟΞ του ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του είναι το εξωτερικό. Έτσι τα δεδομένα οδηγούν στον 60χρονο Κρητικό πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα(ήταν εκεί για 5 χρόνια), με τα δεδομένα αυτή την στιγμή να τον φέρνουν ως το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟΞ.

Απο εκεί και πέρα στην λίστα της Ξάνθης υπήρχε και ο 50χρονος Πορτογάλος Ρούι Αλμέιδα, που όμως είναι στις περιπτώσεις που όπως σας αναφέραμε μοιάζει ως επιλογή “ρίσκου” καθώς μπορεί να έχει δουλέψει στην Ελλάδα, ως βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν μοιάζει ως η πλέον ενδεδειγμένη επιλογή.

Στα ονόματα που κυκλοφόρησαν ήταν και δύο πρώην της Ξάνθης, αυτά των Γιώργου Παράσχου και Νίκου Καραγεωργίου που μπορεί να έχουν αρκετούς υποστηρικτές και εντός της ομάδας αλλά έχουν και αρκετούς που εναντιώνονται σε μια τέτοια λύση.

Για αυτό και άλλωστε η επιλογή του Γιάννη Πετράκη μοιάζει η πλέον ενδεδειγμένη και αυτή που εκτός απροόπτου αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμη και εντός της Πέμπτης εκτός αν τελικά επιλεγεί η λύση της “έκπληξης” που έχει πέσει στο τραπέζι χωρίς πάντως ακόμη να γίνει γνωστό το όνομα, πάντως αναμένεται σύντομα να υπάρξει οριστική απόφαση του ιδιοκτήητη της ομάδας μια και στόχος είναι η ομάδα μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχει νέο τεχνικό.

Share it