Search

Απέλυσε προπονητή μετά απο 5 χρόνια η Ξάνθη!

Χωρίς προπονητή είναι απο τις 25 Νοεμβρίου η Ξάνθη μετά την απόλυση του Κίκο Ραμίρεθ, και μιλάμε για μια ομάδα που είχε να απολύσει προπονητή απο το Σεπτέμβριο του 2014. Σαφέστατα το άρθρο αναφέρεται σε προπονητές που απολύθηκαν στην μέση της χρονιάς.

Μια απόλυση στην οποία κακά τα ψέματα την τελευταία πενταετία δεν μας είχε συνηθίσει η Ξάνθη που είχε δείξει πως επιλέγει ένα διαφορετικό μοτίβο δείχνοντας εμπιστοσύνη και πίστωση στον προπονητή που επιλέγεται. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε τελευταία φορά που η Ξάνθη απέλυσε προπονητή ήταν στις 15 Σεπτεμβρίου όταν μετά απο 3 ματς(2 ισοπαλίες, 1 ήττα) στον πάγκο της ομάδας ο Σάκης Τσιώλης που απομακρύνθηκε απο την τεχνική ηγεσία για να έρθει στις 24 του ίδιου μήνα ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έγραψε ιστορία στα 3 χρόνια που ήταν στον σύλλογο, ενώ μετά την αποχώρηση του ανέλαβε ο Σέρβος Μίλαν Ράσταβατς που έμεινε στο τιμόνι της ομάδας για δύο χρόνια. Μια πενταετία εντελώς διαφορετική απο αυτά που μας είχε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα με τους προπονητές να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.

Είναι χαρακτηριστικό πως την περίοδο 2013-2014 άλλαξαν τρεις προπονητές(Καραγεωργίου, Μάουρερ, Κεχαγιάς), την αμέσως προηγούμενη χρονιά επίσης τρεις(Ουζουνίδης, Κωστένογλου, Καραγεωργίου, ενώ το 2010-2011 στον πάγκο της ομάδας ειχαν καθίσει οι Κεχαγιάς, Παράσχος και Παπαδόπουλος. Τρεις προπονητές άλλαξαν και το 2009-2010 για να συμπληρώσουμε δεκαετία, με τους Βολφ, Ματζουράκη και Κεχαγιά. Μόνο το 2011-2012 η ομάδα στήριξε ολόκληρη σεζόν προπονητή και αυτός ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

 

Share it