Search

Εθνικός: Ένταση και αποχώρηση των εκπροσώπων του ΤΑΑ από τη συνεδρίαση της Γ.Σ.!

Σε τεταμένο κλίμα έλαβε χώρα την Κυριακή 24/11 στο Επιμελητήριο Έβρου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Τα θέματα της συνέλευσης ήταν η εξέταση κειμένου ιδιωτικού συμφωνητικού Συνεργασίας με ΤΑΑ και η Εκλογική Διαδικασία για την κάλυψη μίας κενής θέσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η έγκριση κειμένου ιδιωτικού συμφωνητικού Συνεργασίας με ΤΑΑ ήταν και το βασικό θέμα της συνεδρίασης και ψηφίστηκε από το σώμα της γενικής συνέλευσης με μια αρνητική ψήφο και τέσσερα «λευκά». Οι εκπρόσωποι του τμήματος βόλεϊ αποχώρησαν στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης καταγγέλλοντας την διαδικασία, μη αναγνωρίζοντας ως σύννομο το έγγραφο του συμφωνητικού και εκφράζοντας την πρόθεση να καταθέσουν ένσταση και προσφυγή σε ένδικα μέσα.

Γενικότερα κυριάρχησαν η ένταση και οι διαξιφισμοί, ενώ από εκεί και πέρα έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που έχουν προκύψει, απαντήθηκαν ερωτήσεις για τους σκοπούς ύπαρξης τέτοιου συμφωνητικού, κατατέθηκαν ανησυχίες και προβληματισμοί για το πόσο αυτό δεσμεύει μια μέλλουσα διοίκηση ΤΑΑ.

Παράλληλα ανάμεσα σε δύο υποψηφιότητες, εγκρίθηκε η εκλογή του Νίκου Πενίδη ως μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής. Η άλλη επιλογή ήταν αυτή του Αναστάσιου Τοκαμάνη.

Share it