Search

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας στον αγώνα με Εθνικό από την ΑΕΚ Έβρου

Σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά της διαιτησίας του κ. Σιμίδη στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εθνικό για το πρωτάθλημα, προχώρησε η ΑΕΚ Έβρου.

Οι «κιτρινόμαυροι» εκφράζουν τα παράπονα τους για την γενικότερη όπως αναφέρουν στάση του συγκεκριμένου διαιτητή προς την ομάδα τους φέτος και ζητούν από την ΕΠΣ Έβρου να μην τον κανά ορίσει σε δικό της παιχνίδι.

Η ανακοίνωση:

“Για άλλη μια φορά παρακολουθήσαμε τη φαρσοκωμωδία που λέγεται διαιτησία στο τοπικό μας πρωτάθλημα.

Και συγκεκριμένα για τον ‘’άρχοντα’’ του σημερινού παιχνιδιού τα λόγια είναι περιττά. Ειλικρινώς δεν γνωρίζουμε αν είναι τόσο άσχετος να καταστρέφει παιχνίδια και να κάνει ανόητα σχόλια για αυτά μετά το πέρας του παιχνιδιού ή αν υπάρχει δόλος που κρύβεται από πίσω του και τον επηρεάζει τόσο άσχημα.

Ο κύριος Σιμιδης έχει οριστεί στα τέσσερα από τα οκτώ ματς της ΑΕΚ Έβρου και στα τρία είναι αρνητικός πρωταγωνιστής. Στο ματς με τη Μαΐστρο στο τέλος του αγώνα μας ενημέρωσε ότι δεν μας έδωσε πέναλτι στο 87 ενώ το σκορ ήταν 1-1 και είπε ότι για καλή του τύχη μπήκε το γκολ στο 95 και έγινε το 2-1.

Στο Σουφλί ο ίδιος διαιτητής ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ της ομάδος μας (υπάρχει και η κάμερα) ενώ φαίνεται καθαρά ότι δεν υπάρχει κανένα φάουλ .

Σήμερα στον αγώνα με τον Εθνικό πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής ο κύριος Σιμιδης δεν δίνει 3 καθαρά πέναλτι στην ομάδα μας και όταν ισοφαρίζουμε λόγω άγχους ο επόπτης δίνει offside και αυτός φάουλ.

Ειδικά για τους παίχτες μας που είναι ερασιτέχνες έχει κουράσει το θέμα, μιας και ξέρουν προκαταβολικά την κατάληξη των προσπαθειών τους.

Σίγουρα πάντως, σε ευρύτερο πλαίσιο, καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους που δέχθηκαν εκφοβισμό μικροί και τους συμπονούμε. Για αυτό και είμαστε διατεθειμένοι εθελοντικά να παράσχουμε οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονται για να το ξεπεράσουν.

Ακόμα και κάποιου είδους φετίχ να υπάρχει, δεν είναι λόγος αυτός να αναζητούνε την άσκηση σωματικής και λεκτικής βίας σε βάρους τους κάθε Κυριακή.

Καλούμε την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας να μην ορίσει ξανά σε αγώνες της ομάδος μας τον παραπάνω διαιτητή, διαφορετικά θα θεωρηθεί ύποπτη τόσο η στάση της όσο και αυτή της διοργανώτριας αρχής.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!”

Share it