Search

Άρδας Καστανεών: “Είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που αισθανόμαστε ότι μας κλέβουν αυτό για το οποίο παλεύουμε”

Σε μακροσκελή ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία στον αγώνα με τον Ορέστη Ορεστιάδας που διεξήχθη το Σάββατο, προχώρησε ο Άρδας Καστανεών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι φράσεις ισονομία και σεβασμός δυστυχώς έχουν χάσει το νόημα τους όλα αυτά τα χρόνια, κι όσο κι αν θέλουμε να μην αναφερόμαστε στην διαιτησία, μας πνίγει το δίκιο με αποτέλεσμα να αδυνατούμε να μην διαμαρτυρηθούμε μετά την σημερινή τραγική διαιτησία του Κεφύλη και των βοηθών του Κώνογλου και Παλαιοπάνη στον εντός έδρας αγώνα με τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που η ομάδα μας αδικείται, είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που αισθανόμαστε ότι μας κλέβουν αυτό για το οποίο παλεύουμε ψυχή τε και σώματι.

Σήμερα ο διαιτητής έδωσε ΔΥΟ κίτρινες στο 10ό λεπτό σε παίκτη μας, την πρώτη γιατί διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που έκανε συμπαίκτης του σε μονομαχία στο κέντρο και την δεύτερη γιατί χειροκρότησε κρίνοντας πως ειρωνεύεται τον διαιτητή στην ίδια φάση! Ανέχτηκε όλα τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Ορέστη την στιγμή που είχε γεμίσει τους παίκτες της ομάδας μας με κίτρινες κάρτες για μαρκαρίσματα τουλάχιστον αμφισβητούμενα και σε χώρους ούτε καν σε υποψία ευκαιρίας. Χαρίστηκε σε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Ορέστη, κόβοντας αντεπίθεση της ομάδας μας στο 1-0, και στην επόμενη φάση χτύπημα από πίσω, και πάλι σε επίθεση με προϋποθέσεις, αφήνοντας πλεονέκτημα και μη τιμωρώντας τον εν λόγω ποδοσφαιριστή του Ορέστη στην εξέλιξη της φάσης. (Για την ιστορία στην επόμενη φάση έγινε αλλαγή…για ευνόητους λόγους)

Μέτα την κόκκινη και για 75 λεπτά κατά γενική ομολογία η ομάδα μας ήταν καταιγιστική. Από την στιγμή που δεν γινόταν αλλιώς έπρεπε να χτυπήσει και πάλι η διαιτησία αφήνοντας τον Ορέστη να ισοφαρίσει από θέση οφσάιντ, σε απόκρουση σουτ του τερματοφύλακα μας. Όμως δεν έφτανε μόνο αυτό έπρεπε να το τελειώσει διότι πιέζαμε με 10 παίκτες για την νίκη. Σουτ παίκτη μας και απόκρουση με το χέρι παίκτη του Ορέστη στο όριο της μεγάλης περιοχής και ο διαιτητής συνεχίζει τον αγώνα με αποτέλεσμα στην κόντρα επίθεση στην οποία υπήρχε και δεύτερη παράβαση στην πάσα πριν το γκολ που ήταν και πάλι οφσάιντ και το σκορ 1-2.

Βέβαια….δεν υπάρχει βίντεο αγώνα. Για άλλη μια φορά τα “σαιτ”, αθλητικά και μη, δεν μας έκαναν την “τιμή” για κάποιο ρεπορτάζ.

Κύριοι της ΕΠΣ και της ΚΕΔ εάν δεν υπάρχουν ικανοί διαιτητές καλύτερα να μην διοργανώνετε πρωταθλήματα . Αν είναι λίγοι οι ικανοί ας γίνονται αγώνες κάθε μέρα . Ο Άρδας έχει 70 χρόνια ιστορίας και δεν ανεχόμαστε κανέναν να παίζει με την υπόληψη, την ομάδα μας και τις ανοχές μας . Όσο για τα 17 άτομα στον πάγκο του Ορέστη πιστεύουνε ότι μάλλον είχαν όλοι δίπλωμα προπονητή και δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα…

Θα συνεχίσουμε”.

Share it