Search

Πήραν φόρα οι Έφηβοι της Ξάνθης που κέρδισαν και την Λάρισα!

Επιβεβαίωσαν την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκονται οι Έφηβοι της Ξάνθης που χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα επικράτησαν με 2-0 της Λάρισας και έμειναν ζωντανοί στην μάχη για μια θέση στο Final 4

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΟι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη στο 37ο λεπτό έκαναν το 1-0 με την κεφαλιά του Μελενικιώτη και στην επανάληψη σημείωσαν το τελικό 2-0 με το πέναλτι που κέρδισε ο Πατήρας και εκτέλεσε εύστοχα ο Καρατλίδης. Η ξανθιώτικη ομάδα εκτός από τα γκολ, είχε χαμένες ευκαιρίες και μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια με τον Ζιάκα και τον Μακρίδη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΑυτή ήταν η 4η διαδοχική νίκη για την Κ-17 με την οποία έφτασε στους 18 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αθανάσιος Λαπατάς με βοηθούς τους Δανδανίδη και Γαρδικιώτη της ΕΠΣ Θράκης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Μελενικιώτης (70′ Κουτσός), Μακρίδης, Αδαμίδης, Ζιπίδης, Τσαγκαλίδης, Ζιάκας (70′ Καραμήτρος), Αλή (65′ Ιωσηφίδης), Καρανικόλας (80′ Αραμπατζής), Πατήρας (70′ Αναστασιάδης), Καρατλίδης.

Share it