Search

Άδικη ήττα για την Ένωση Αλεξανδρούπολης στη Δράμα

Παρά την καλή εμφάνιση της ομάδας του Νίκου Ουσταμπασίδη  στο ΔΑΚ της Δράμας, η Ένωση Αλεξανδρούπολης πλήρωσε μία στιγμή αδράνειας λίγα λεπτά πριν το ημίχρονο και έτσι έφυγε με “άδεια χέρια” απ’ τη Δράμα χάνοντας με 1-0 απ’ τον Πανδραμαϊκό. Σκόρερ του τέρματος ο Αχαλινόπουλος στο 41′.

Μετρώντας τρία σερί παιχνίδια χωρίς ήττα και έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία η Αλεξανδρούπολη κατάφερε απ’  την αρχή του παιχνιδιού να περιορίσει τα ατού των Δραμινών και να πάει το παιχνίδι στα μέτρα της. Δηλαδή σ’ έναν αργό ρυθμό, τον οποίο εξασφάλιζε αφού κατάφερνε να διατηρεί σωστά την κατοχή και να μην επιτρέπει στον Πανδραμαϊκό να επανακτά γρήγορα την μπάλα. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι υποψιασμένοι απ’ τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της Αλεξανδρούπολης δεν ανέβαζαν πολύ ψηλά την άμυνα τους, για να μην δεχθούν κάποια αντεπίθεση και έτσι η αναμέτρηση είχε χαρακτήρα παιχνιδιού κέντρου. Ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0, ήρθε η φάση του 41ου λεπτού, όταν ο Αχαλινόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Συνοδινού και έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Ουσταμπασίδη προσπάθησαν να “απαντήσουν” άμεσα, όμως οι Καρακασίδης και Πατσιώρας σπατάλησαν τις δύο ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Στο 70′ ήταν ο Μαλτέζος αυτός που βρέθηκε απέναντι στον Παγκάκη, αλλά πριν σουτάρει ο εξτρεμ της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα, με τον διαιτητή Ελυθεράκη να αφήνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα. Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.

Πανδραμαϊκός: Παγκάκης, Κεχαχιάς, Αθανασιάδης, Παυλίδης, Αϊβάζης, Βραμέντσαλης, Αχαλινόπουλος, Βασιλειάδης, Μπελμάνι, Διαμαντίδης, Μπερούκας.

Ένωση Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Μαλτέζος, Συμεωνίδης (46′ Τοπαλίδης), Γκαβανόζης, Παπαοικονόμου (46′ Μάζης), Μαρασλής.

Διαιτητής: Μιχάλης Ελευθεράκης(Ξάνθης)

Βοηθοί: Κηλικιώτης (Ξάνθης), Καραγιάννης (Θράκης)

Share it