Search

Στην Λαμία για να αλλάξει το…κλίμα και να διατηρήσει το αήττητο η Ξάνθη!

Παιχνίδι με μεγάλες ιδιαιτερότητες είναι αυτό κόντρα στην Λαμία για την Ξάνθη, στις 20:00 ζωντανά απο την ΕΡΤ, με τους ξανθιώτες να αναζητούν την επιστροφή στις νίκες που θα την διατηρήσουν στην εξάδα, ενώ παράλληλα θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο κόντρα στην Λαμία απο την οποία μάλιστα δεν έχουν δεχτεί ούτε γκολ

Βαθμολογικά ανακουφισμένη από τις δύο νίκες  στα δύο τελευταία παιχνίδια, που είναι και οι πρώτες της, η Λαμία ελπίζει να συνεχίσει έτσι και να ανέβει ακόμα περισσότερο. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη και τη νίκη στη Μυτιλήνη για το Κύπελλο, η Λαμία έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία παιχνίδια της με διαφορά τερμάτων 7-0! Μπορεί να άργησε να βρει τη νίκη η Λαμία, ωστόσο είναι αήττητη στην έδρα της, αφού πριν τη νίκη επί της Ξάνθης είχε τέσσερις ισοπαλίες. Τα πέντε ματς χωρίς ήττα εντός έδρας είναι ισοφάριση του ρεκόρ της Λαμίας στην κατηγορία, αν δεν χάσει και τώρα δηλαδή, θα κάνει νέο.

Η Ξάνθη, που επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, βρίσκεται σε βαθμολογική κάμψη. Έχει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ είχε 15 στα έξι πρώτα. Μάλιστα από τα τέσσερα αυτά, τα τρία ήταν στην έδρα της. Εκτός έχει παίξει τέσσερεις αγώνες με δύο νίκες και δύο ήττες, που τις έχει κάνει εναλλάξ.

Έχει πετύχει ένα γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ είχε βάλει δέκα στα πρώτα έξι. Εντυπωσιακό είναι ότι στους αγώνες της Ξάνθης το 83% των γκολ μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Έχει πετύχει 11 και έχει δεχτεί 12, και μόλις δύο και δύο από αυτά μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Εκτός έδρας έχει δεχτεί ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ακόμα δεν έχει σκοράρει.

Στα δύο χρόνια της παρουσίας της Λαμίας στη Super League, οι τέσσερις συναντήσεις της με την Ξάνθη δεν είναι παραγωγικές. Έχει μπει ένα γκολ στο προπέρσινο παιχνίδι της Λαμίας, με το οποίο η Ξάνθη επικράτησε 1-0. Ήταν ένα χτύπημα φάουλ του Μεχία. Τα άλλα τρία παιχνίδια έμειναν στο 0-0. Αυτό σημαίνει ότι η Λαμία δεν ψάχνει μόνο την πρώτη νίκη της, αλλά και το πρώτο της γκολ εναντίον της Ξάνθης.

Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 3

Νίκες Ξάνθης: 1

Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 0

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Ξάνθης: 1

Πέρσι

01.10.2018: Λαμία – Ξάνθη 0-0

Share it