Search

Προηγήθηκαν δύο φορές όμως έφυγαν με έναν βαθμό απο την Λαμία οι Νέοι της Ξάνθης!

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν οι Νέοι της Ξάνθης με την Λαμία  στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας (Φραντζής) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, προηγήθηκαν στο 33′ με τον Φάκκη, για να ισοφαρίσουν στο 48′ οι γηπεδούχοι κάνοντας το 1-1 με τον Μεσουρούνη. Στο 73′ η ξανθιώτικη ομάδα πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον ίδιο σκόρερ,  με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-2, όμως στο 92′ και από τα 11 βήματα, η Λαμία διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με πέναλτι του Νικολόπουλου που αμφισβητήθηκε απο τους ξανθιώτες.

Μετά την 4η φετινή ισοπαλία, η Ξάνθη έχει 13 βαθμούς στον σχετικό πίνακα της Super League ενώ η Λαμία 5.  Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικόλαος Κουτρομάνος με βοηθούς τους Τίκα και Κανιούρα της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Λαμία: Σόμογλου, Μητσόπουλος, Κουδουνάς, Δεληγιάννης, Τσώκος, Πατσάνι, Τρούμπουλος, Μεσουρουνης, Οικονομίκος, Φουσεκης, Νικολόπουλος

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Τσιτσεκίδης, Μανισόγλου, Τσιεγγελίδης, Χασάνογλου, Ισαακιδης, Μπάκος (60′ Γκασιμπαγιατζίδης), Ιωακειμίδης (60′ Κοτόπουλος), Τσιπούρας (89′ Μάρκου), Γκαρνέτας (89′ Αλεξανιάν), Φάκκης (80′ Πιτσώλης).

Share it