Search

Εκπληκτικός Ερμογένης με ανατροπή “άλωσε” την Πολίχνη και διατηρήθηκε στα ψηλά της βαθμολογίας

Νέα σπουδαία νίκη για τον Ερμογένη Ξάνθης που πέτυχε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του, μετά απο αυτή της πρεμιέρας με Πιερικό, καταφέρνωντας όπως και σε εκείνο το ματς να κερδίσει στο τάι μπρεικ με 3-2σετ τον Πηγασο Πολίχνης.

Η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου παρότι βρέθηκε να χάνει το πρώτο σετ με 25-20 έκανε φοβερή αντεπίθεση και κερδίζοντας με 25-17 το δεύτερο και 25-18 τι τρίτο έκανε με εμφατικό τρόπο την ανατροπή. Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Ξάνθης δεν είχε καλή απόδοση μην μπορώντας να βγάλει αντίδραση στην προσπάθεια των γηπεδούχων, με τον ξανθιώτη κόουτς να κάνει έξυπνα αρκετές αλλαγές δίνοντας ανάσες σε παίκτες του για το τάι μπρέικ. Κάτι που απέδωσε εξαιρετικά με τους παίκτες του Ερμογένη παρά την ισοφάριση του Πήγασου να έχουν εντυπωσιακή εικόνα στο τάι μπρέικ και με 15-11 να φτάνουν σε ακόμη μια μεγάλη νίκη.

Αυτή είναι η 4η νίκη μετά απο 6 αγώνες για την ομάδα της Ξάνθης, και 3η σε τάι μπρέικ!, με την ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης να συνεχίζει το εξαιρετικό της ξεκίνημα που την έχει διατηρεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας

Τα σετ(2-3): 25-20, 17-25, 18-25, 25-10, 11-15

Share it